۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۳۳
کد خبر: 82711231
T T
۰ نفر
معاون وزير جهاد كشاورزي: ايران ويترين محصولات باغباني در دنياست

تهران- ايرنا- معاون امور باغباني وزارت جهاد كشاورزي گفت: ايران، ويترين محصولات باغباني در دنيا به شمار مي رود و انواع محصولات كشاورزي در جنوب و شمال كشور توليد مي شود.

محمدعلي طهماسبي روز شنبه در بازديد از غرفه ايرنا در بيست و سومين نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري ها در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: در امر آسيب پذيري محصولات باغي بايد پذيرفت كه ريسك پذيرند چرا كه در فضاي باز توليد مي شوند و تابع اقليم هستند.
وي گفت: بر همين اساس خسارت هايي از جمله خشكسالي، تگرگ و سرمازدگي داشتيم و طي سال زراعي، سال گذشته خسارت هنگفتي داشتيم كه دليل اصلي آن نيز زنده بودن گياهان بود.
معاون باغباني وزارت جهادكشاورزي افزود: خسارات سال گذشته زراعي محصولات بسيار غيرمترقبه بود و علاوه بر سنگيني خسارات، بسياري از محصولات باغي را نيز از بين برد.
طهماسبي ادامه داد: با توجه به اينكه ريسك هميشه براي بخش كشاورزي وجود دارد، اغلب دولت ها از كشاورزان حمايت مي كنند.
وي خاطرنشان كرد: رقم خسارات سال گذشته زراعي بالا بود اما دولت در ستاد بحران، سياست هايي در نظر مي گيرد كه ارائه تسهيلات ارزان تر و يا بلاعوض از جمله آنهاست.
معاون باغباني وزارت جهادكشاورزي تصريح كرد: سرما زدگي در دو نوع جبهه اي و منطقه اي رخ مي دهد و گستره سرماي جبهه اي، بسيار فراگير و مقابله با آن نيز بسيار دشوار است اما سرمازدگي هاي منطقه اي، قابل كنترل و مديريت است و مي توان بر اساس اقليم آن محل، رقمي را تعيين كرد.
طهماسبي گفت: همچنين تكنيك هايي براي سرمازدگي ايجاد شده كه از جمله آنها مي توان به استقرار بخاري هاي باغي، چاهك معكوس، آبياري شب سرمازدگي، مه در باغ، دمنده ها و توليد مولد در باغ اشاره كرد.
وي افزود: هم اكنون سقفي براي ارائه تسهيلات جبران خسارت باغبان ها در كشور وجود ندارد و ميزان تسهيلات بر اساس ميزان خسارات، تعيين مي شود.
بيست و سومين نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري ها از ديروز، 5 آبان ماه با ميزباني از 940 رسانه در قالب 600 غرفه در مصلاي امام خميني(ره) تهران گشايش يافته و مراسم افتتاحيه رسمي آن صبح امروز با حضور اسحاق جهانگيري معاون اول رئيس جمهوري، سيدعباس صالحي، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، حسين انتظامي معاون امور مطبوعاتي وزير ارشاد و رئيس نمايشگاه مطبوعات، محمد خدادي مديرعامل خبرگزاري جمهوري اسلامي(ايرنا)، بهرام قاسمي سخنگوي وزارت امور خارجه، عليرضا تابش مديرعامل بنياد سينمايي فارابي، محمدعلي وكيلي عضو هيات رئيسه مجلس شوراي اسلامي و مديران مسئول مطبوعات و خبرگزاري ها و مهمانان داخلي و خارجي برگزار شد.
در نمايشگاه امسال، 100 ماهنامه، 54 هفته‌نامه، 30دوهفته‌نامه،20 دوماه نامه،52 فصلنامه، بيش از 115 رسانه برخط (خبرگزاري و پايگاه خبري)، 7٠ رسانه محلي،منطقه‌اي و استاني و بيش از 60 روزنامه و موسسه مطبوعاتي در فضايي به مساحت بيش از 13 هزار متر مربع حضور دارند.
ادارات كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان‌ها و شماري از خانه‌هاي مطبوعات استاني از ديگر حاضران در نمايشگاه مطبوعات بيست و سوم هستند.
در بخش بين الملل، روزنامه نگاراني از 4 قاره به نمايشگاه مي‌آيند و در نشست‌هاي تخصصي كه موضوع اصلي آن «تعامل رسانه‌اي» است شركت خواهند كرد.
برپايي بيش از ٣٠٠ نشست تخصصي و ارائه ٢٠ سخنراني در بخش بين الملل به همت اداره كل رسانه هاي خارجي وزارت ارشاد در نمايشگاه مطبوعات امسال پيش بيني شده است و همزمان با اختتاميه اين رويداد رسانه اي، مواسم معرفي و تجليل از برگزيدگان پنجمين دوره جايزه درست نويسي فرهنگستان زبان و ادبيات فارسي برگزار خواهد شد.
چهار نمايشگاه عكس ملي و بين المللي، غرفه پيشكسوتان مطبوعات، دو غرفه ويژه مدافعان حرم، غرفه فرهنگ ايثار ‏و ‏مقاومت، غرفه محيط زيست و بحران آب در رسانه، گنجينه مطبوعات، ايستگاه طنز و كارتون، ايستگاه جوان و ‏مطبوعات، ‏ايستگاه كودك و نوجوان، غرفه اهداي رايگان مجلات، ايستگاه سلامتي (طب سنتي)، دمنوش‌خانه مطبوعات و كسب و ‏كارهاي نوپا ‏از جمله برنامه هاي جنبي نمايشگاه مطبوعات امسال است.‏
بيست و سومين نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاريها تا 12 آبان ماه ، همه روزه از ساعت 9:30 تا 20:30 پذيراي بازديدكنندگان است.
فراهنگ**9187**1055
خبرنگار: حميدرضا بازگشا** زينب كارگر

سرخط اخبار اقتصاد