۲۱ مهر ۱۳۹۴، ۱۴:۰۴
کد خبر: 81797559
T T
۰ نفر
افزایش مصرف فست فود مانع جدی مصرف غذای سالم در چهارمحال وبختیاری است

شهركرد- ایرنا- معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی و خدمات درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: مصرف روز افزون فست فودها در استان مانع جدی مصرف غذای سالم است.

ّبه گزارش ایرنا، رضا محمدی روز دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران، افزود: اغذیه سرای های عرضه كننده فست فود در استان رو به تزاید گذاشته و الگوی غذایی كه از سوی این بخش ارائه می شود، با الگوی مصرف غذای سالم انطباق ندارد.
وی تصریح كرد: فست فودها به سبب داشتن مقادیر بالای نمك، چربی و مواد افزودنی غیرمجاز منجر به بیماریهای قلبی، چاقی و فشارخون می شود.
وی ادامه داد: تلاش دانشگاه علوم پزشكی استان براین است تا با تبلیغ غذاهای سالم و بهداشتی میزان مصرف فود كاهش یابد.
محمدی در خصوص روز جهانی غذا نیز گفت: روز 24 مهر ماه مطابق با 16 اكتبر روزجهانی غذا نامیده شده و اولویت امسال سازمان غذا و دارو برای این روز، معرفی نشانگرهای تغذیه‌ای است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی و خدمات درمانی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: نشانگرهای رنگی تغذیه ای به صورت برچسب بر روی محصولات غذایی طراحی شده تا با افزایش آگاهی مصرف كنندگان و اصلاح الگوی مصرف در ارتقاء سلامت جامعه گام موثری برداشته شود.
محمدی نواخته شدن زنگ غذای سالم در مدارس استان، برگزاری كارگاه های آموزشی برای والدین دانش آموزان، ایجاد غرفه محصولات غذایی ناسالم و مواد آرایشی غیربهداشتی در مصلی امام خمینی(ره) و برگزاری اجلاس روز جهانی غذای سالم را از برنامه های پیش بینی شده برای روز جهانی غذا در استان دانست.
وی از تشدید نظارت این سازمان بر محصولات غذایی، میوه ها و سبزیجات در استان خبرداد و گفت: با آزمایش های مختلف بر روی میوه ها و سبزیجات میزان باقیمانده سموم و فلزات سنگین آن با استانداردهای موجود مقایسه می شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی و خدمات درمانی چهارمحال و بختیاری با بیان اینكه هم اكنون غنی سازی آرد در استان به نحو صددرصدی انجام می شود، تصریح كرد: تلاش می شود تا با تغییر ذائقه مردم به سمت مصرف نان صنعتی به سبب میزان اندك نمك و جوش شیرین و دور ریز كمتر، سلامت مردم در این حوزه تامین شود.
به گزارش ایرنا، 24 مهر ماه مطابق 16 اكتبر روز جهانی غذا نامیده شده، در سال 1945 میلادی در چنین روزی سازمان خوارو بار و كشاورزی (FAO) در سازمان ملل ایجاد شد، تا دولت ها را متقاعد، متعهد و هدایت كند كه سیاست های كشاورزی پایدار و سالم را توسعه دهند و به مدیریت آب در كشاورزی اهمیت دهند. 7363/ 6014/

سرخط اخبار استان‌ها