سمنان
گوشت بوقلمون ؛ غذایی سالم ، صنعتی پر سود + فیلم
جایگزینی گوشت بوقلمون به جای گوشت قرمز از طرح هایی است که برای تغییر رژیم غذایی و ترویج مصرف غذاهای سالم در دستور کار مسئولان قرار دارد .
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، توسعه واحدهای پرورش بوقلمون به روش صنعتی یکی از برنامه های سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان برای تحقق این هدف است .
معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت : هم اکنون پنج واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت تولید 16 هزار قطعه در هردوره در این استان فعال است .
مصطفی شاه حسینی افزود : با توجه به مقاومت بیشتر این پرنده در برابر بیماری ها در مقایسه با سایر طیور ، تلفات کم و هزینه های کم ،پرورش بوقلمون مورد استقبال تولید کنندگان قرار گرفته است .
کامبیز جعفری تولید کننده بوقلمون درجنوب شهر گرمسار و دبیر انجمن تولید کنندگان بوقلمون در کشورهم گفت : صنعت پرورش بوقلمون پر بازده و به صرفه است .
وی افزود : پروتئین ،اسید آمینه وفسفر بالا وچربی کم از ویژگی های گوشت بوقلمون است .
جعفری گفت : درحالی که سرانه مصرف گوشت بوقلمون به ازای هرنفر در دنیا 10 کیلوگرم است این سرانه در کشور ما 350 گرم به ازای هرنفر گزارش شده که این ارقام لزوم تبلیغ و ترویج مصرف گوشت این پرنده پرخاصیت را در سفره ایرانی مشخص می کند.
در کشور 244 واحد پرورش بوقلمون فعال است .