۳۱ مرداد ۱۳۹۵، ۰:۰۵
کد خبر: 82196018
T T
۰ نفر
دولت يازدهم به باروري صنعت و كشاورزي كشور اعتقاد راسخ دارد

ساوه - ايرنا - وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: دولت يازدهم به باروري صنعت و كشاورزي به عنوان موتور محرك اقتصاد كشور اعتقادي راسخ دارد.

محمود واعظي شامگاه شنبه در نشست مشترك شوراي اداري شهرستان هاي ساوه و زرنديه در سالن اجتماعات فرمانداري ساوه افزود: استان مركزي به ويژه شهرستان هاي ساوه و زرنديه استعدادهاي بكري در حوزه صنعت و كشاورزي دارند كه بايد با بررسي هاي كارشناسانه زمينه رونق اقتصادي را در اين خطه فراهم كرد.
وي ادامه داد: مهمترين دغدغه دولت يازدهم ثبات پايدار اقتصادي و رفع بيكاري است كه دو حوزه صنعت و كشاورزي مي تواند به خوبي در افزايش نرخ اشتغال و تحول اقتصادي نقش آفريني كند.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات بيان كرد: دولت ميراث دار برخي از چالش ها و نابساماني هاي اقتصادي گذشته است و بايد با نسخه شفابخش اقتصاد مقاومتي و رونق توليد در بخش صنعت و كشاورزي، در راستاي توسعه همه جانبه كشور گام برداشت.
واعظي تصريح كرد: تزريق سرمايه در گردش توسط دولت به واحدهاي كوچك و متوسط صنعتي يكي از راهكارهاي خروج از ركود و شتاب در تحول اقتصادي كشور است كه بايد استمرار داشته باشد.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات عنوان كرد: با حمايت و مشاركت دولت يازدهم سه هزار بنگاه صنعتي و اقتصادي كشور احيا مي شوند و اشتغال زايي با سرعت عمل بيشتري پيگيري مي شود.
وي افزود: تراز تجاري كشور و رشد صادرات خارجي نشان از حركت صحيح دولت يازدهم در راستاي عمل به اصل اساسي اقتصاد مقاومتي است.
واعظي گفت: دولت تدبير و اميد در نخستين گام دوران حيات خود پس از مهار تورم، رونق اقتصادي مبتني بر كار و توليد را در برنامه هاي خود قرار داد.
به گزارش ايرنا، وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات تصريح كرد: مهارت آموزي و توليد محتوا در فضاي مجازي با بهره گيري از دانش و توان بومي يكي از موفقيت هاي حوزه فناوري اطلاعات در كشور است كه با رونق اقتصادي نيز ارتباطي تنگاتنگي دارد.
وي ادامه داد: يك هزار و 100 ميليارد ريال در يك سال اخير در حوزه زير ساخت هاي فناوري اطلاعات استان مركزي سرمايه گذاري شده است.

*** دولت تدبير و اميد در عمل به وعده هاي خود پايبند است
نماينده عالي دولت در استان مركزي نيز در سخناني گفت: دولت تدبير و اميد با اتخاذ سياست هاي منطقي و كارشناسي در عمل به وعده هاي خود پايبند است.
محمود زماني قمي بيان كرد: دولتمردان با سعي و اهتمام خود به دنبال ايجاد رونق اقتصادي و تثبيت روحيه نشاط و شادابي در جامعه هستند.
وي ادامه داد: تاريخ و تمدن ايران اسلامي بدون برجستگي هاي تاريخي و فرهنگي خطه ساوه و زرنديه معنا ندارد و پرورش مفاخر و بزرگان عرصه علم و ادب نگين ارزشمند اين دو شهرستان است.
استاندار مركزي تصريح كرد: بسياري از جاذبه هاي ارزشمند تاريخي و فرهنگي خطه ساوه و زرنديه ظرفيت بكري براي سرمايه گذاري در صنعت گردشگري است و اقتصاد صنعتي اين دو شهرستان نيز نويد بخش آينده اي روشن براي استان مركزي و كشور محسوب مي شود.

*** ساوه و زرنديه سرزمين فرصت هاي طلايي است
نماينده مردم ساوه و زرنديه در مجلس شوراي اسلامي نيز در سخناني گفت: اين دو شهرستان به واسطه بهره مندي از ظرفيت هاي مختلف اقتصادي و صنعتي به عنوان سرزمين فرصت هاي طلايي كشور مطرح است.
محمدرضا منصوري بيان كرد: كمبود آب براي توسعه صنعتي و كشاورزي مهمترين چالش اين دو شهرستان است كه با اجراي طرح هاي آبرساني مي توان اين معضل را برطرف كرد.
وي افزود: اجراي عمليات خط سريع السير تهران - ساوه - زرنديه به عنوان يكي از مطالبات جدي شهروندان اين دو شهرستان است كه مي تواند اقبال سرمايه گذاران را براي توسعه فعاليت هاي اقتصادي دو چندان كند.
نماينده مردم ساوه و زرنديه در مجلس شوراي اسلامي افزود: امكانات و خدمات فرمانداري ويژه در شهرستان ساوه نيازمند بازنگري است و اميد است در سفر هيات دولت به استان مركزي، در اين خصوص حوزه نيز تصميم هاي ارزشمندي اتخاذ شود.

*** دولت تدبير و اميد اهتمام ويژه اي در امر سرمايه گذاري خارجي دارد
معاون استاندار مركزي و فرماندار ساوه گفت: دولت يازدهم اهتمام ويژه اي در امر سرمايه گذاري خارجي و بهره گيري از توان بومي در توليد و اقتصاد كشور دارد.
محمد بهاروند افزود: نخستين شهرك سرمايه گذاري خارجي استان مركزي با هدف تسريع در بهره گيري از توان كار و سرمايه ايراني در بازارهاي خارجي شكل گرفته است.
وي ادامه داد: شهرستان هاي ساوه و زرنديه به عنوان نگين شهرهاي مركزي ايران به واسطه مجاورت در مناطق ويژه اقتصادي در بهره گيري از ظرفيت هاي سرمايه گذاري خارجي مزيت بالقوه اي دارند.
بهاروند بيان كرد: برخي از هيات هاي تجاري و اقتصادي به منظور سرمايه گذاري در بخش هاي مختلف همچون انرژي و صنعت در دوران پساتحريم براي سرمايه گذاري در اين شهرستان ها اعلام آمادگي كرده اند كه راه اندازي نيروگاه يك هزار و 200 مگاواتي ساوه و پالايشگاه خون زرنديه از اين جمله است.
وي افزود: شهر صنعتي كاوه به عنوان بزرگترين شهر صنعتي كشور بيش از 500 واحد صنعتي كوچك و بزرگ را در خود جاي داده كه ارزش افزوده اين واحدهاي صنعتي، سهم قابل توجهي در رونق اقتصادي كشور دارند.

*** برخورداري روستاهاي زرنديه از اينترنت پرسرعت امري ضروري است
فرماندار شهرستان زرنديه نيز در سخناني گفت: برخورداري روستاهاي اين شهرستان از اينترنت پرسرعت در رونق اقتصادي و كاهش مهاجرت نقش دارد.
محمد كردي بيان كرد: اين شهرستان ظرفيت ارزشمندي در حوزه صنعت و كشاورزي دارد و به عنوان يكي از بازوهاي پرتوان دولت در عرصه اشتغال و سرمايه گذاري است.
وي ادامه داد: توسعه سرمايه گذاري خارجي در زرنديه در دوران پسابرجام رونقي مضاعف گرفته و سرمايه گذاران مختلفي براي اجراي طرح هاي اقتصادي به اين شهرستان سفر كرده اند.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در سفر يك روزه به استان مركزي از ساختمان در حال احداث بيمارستان وليعصر(عج)، چند واحد توليدي و صنعتي، حوزه علميه خاتم الانبيا بازديد كرد و در شوراي اداري شهرستان هاي ساوه و زرنديه ، محلات، خمين و دليجان حضور يافت.
استان مركزي با 29 هزار هكتار وسعت و يك ميليون و 414 هزار نفر جمعيت، 12 شهرستان در قلب ايران قرار دارد.
شهرستان ساوه به عنوان دومين كانون جمعيتي استان مركزي بيش از 260 هزار نفر جمعيت دارد.
3075/

سرخط اخبار استان‌ها