۳ بهمن ۱۳۹۵، ۱۳:۲۴
کد خبر: 82396936
T T
۰ نفر
افزایش صادرات غیرنفتی هدف اصلی پایانه تخصصی میلك سیستان و بلوچستان

زاهدان - ایرنا - افزایش صادرات غیرنفتی، توسعه روابط و افزایش تردد كامیون های ایران و افغانستان در مرز با هدف روان سازی مبادلات اقتصادی تجار از جمله اهداف و مزایای راه اندازی پایانه تخصصی صادرات محصولات كشاورزی و موادغذایی در مرز میلك شهرستان هیرمند در شمال سیستان و بلوچستان است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مرحله نخست پایانه تخصصی صادرات محصولات كشاورزی و موادغذایی از سوی سیدمحمدحسن میری یكی از صادر كنندگان نمونه استان با سرمایه گذاری 35 میلیارد ریال راه اندازی شده است.
نادر میرشكار با بیان اینكه این پایانه مرزی در مجموع با گستره 150 هزار متر مربع در سه مرحله ساخته می شود، گفت: عملیات ساخت مرحله نخست این پایانه تخصصی صادراتی از اوایل امسال آغاز شد و در مدت هشت ماه به اتمام رسید.
وی افزود: مرحله نخست این پایانه شامل باسكول 80 تنی، ساختمان های اداری برای استقرار ادارات دولتی و شركت های صادراتی، سردرب و گیت ورود و خروج، مهمانسرا، محل تخلیه و بارگیری و استراحتگاه رانندگان است.
وی ادامه داد: در 2 مرحله بعدی انبارهای مسقف، سردخانه، مركز بسته بندی كالا و سرسرای برگزاری نمایشگاه تخصصی مرزی میان ایران و افغانستان ساخته و راه اندازی خواهد شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان افزایش صادرات غیر نفتی، توسعه روابط ایران و افغانستان و افزایش تردد كامیونها و تریلی های 2 كشور در مرز با هدف روان سازی مبادلات اقتصادی تجار را از جمله اهداف و مزایای راه اندازی این پایانه تخصصی در محدوده مرزی میلك از توابع شهرستان هیرمند در شمال استان عنوان كرد.
نخستین پایانه تخصصی صادرات محصولات كشاورزی و مواد غذایی جنوب شرق كشور روز پنجشنبه 30 دی 95 در مرز میلك (نزدیك مرز میان ایران و افغانستان) با حضور شماری از مسئولان به بهره برداری رسید.
به گزارش ایرنا استان سیستان و بلوچستان ایران حدود 300 كیلومتر با ولایات نیمروز و فراه افغانستان هم مرز است.
منطقه سیستان با پنج شهرستان زابل، هیرمند، زهك، هامون و نیمروز در شمال سیستان و بلوچستان واقع شده است.
7316**3042**6081 خبرنگار: عصمت جهانی **انتشاردهنده: حیدر سرایانی

سرخط اخبار استان‌ها