سهم چشمگیر قاچاقچیان در تصادفات رانندگی در استان سیستان و بلوچستان

مهر به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، نوشت: مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان گفت: ۵۰ درصد تلفات جاده‌ای استان در دو ماهه اخیر مربوط به قاچاقچیان کالا و سوخت بوده است.

نشست کمیسیون مدیریت اجرایی حمل و نقل و شورای ترافیک استان سیستان و بلوچستان با موضوع بررسی علل و عوامل تصادفات درون شهری و برون شهری در استانداری سیستان و بلوچستان برگزار شد.

مدیرکل پایانه‌ها و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان در این جلسه اظهار داشت: بالاترین تخطی جاده‌ای را در استان داریم که عمدتاً دلایل آن سرعت و سبقت غیرمجاز بوده و نیاز است تدابیر ویژه‌ای در این زمینه اندیشیده شود.

علی خانقائی با بیان اینکه سه سال پیاپی آمار تلفات جاده‌ای افزایش پیدا کرده است، افزود: ۵۰ درصد تلفات جاده‌ای استان در دو ماهه اخیر مربوط به قاچاقچیان کالا و سوخت بوده؛ حدوداً چیزی نزدیک به ۳۰ درصد تلفات فقط مربوط به خودروهای سوخت‌کش و حاملان اتباع خارجی غیرمجاز بودند که در هیچ جای کشور چنین شرایطی وجود ندارد.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه مأموران راهنمایی و رانندگی معمولاً از غروب تا ابتدای طلوع آفتاب حضور ندارند به همین جهت نظارت ضعیف می‌شود ضمن اینکه دوربین‌ها تخریب شده‌اند و با وجود پیگیری‌هایی که با پیمانکاران کشوری انجام داده‌ایم؛ اقدامی در این راستا انجام نشده و این در حالی است که وقتی پلیس نمی‌تواند در جاده حضور پیدا کند ما حتماً باید از سیستم هوشمند استفاده کنیم در غیر این صورت این اتفاقات همواره خواهد بود.

مدیرکل حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان افزود: میانگین بزرگراه در کشور ۲۰ کیلومتر؛ در استان ما چهار کیلومتر است متأسفانه در سال گذشته ۵۰۰ نفر فقط در تصادفات رخ به رخ فوت کردند.

وی گفت: ۷۵ درصد افراد در تلفات جاده‌ای در محل حادثه، ۱۷.۵ درصد در بیمارستان و ۷.۵ درصد در حین انتقال فوت شده‌اند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه اظهار داشت: مصوبات این جلسات جنبه عملیاتی دارد و دستگاه‌های متولی به ویژه شهرداری‌ها و ادارات راهداری و حمل ونقل جاده‌ای باید با همکاری و هماهنگی سایر دستگاه‌ها اهتمام جدی در راستای تحقق مصوبات داشته باشند، بنابراین عدم حضور مدیران در جلسه، سهل انگاری و ارائه پاسخ کلی برای طرح مطالب قابل پذیرش نیست.

منصور بیجار افزود: جلسات کمیته کارشناسی باید برای تحلیل موضوعات باشد برای ما عملکرد کمی مهم نیست بلکه کیفیت کار مهم است.

وی ادامه داد: بودجه‌های استانی ما به شدت محدود است اما اگر مدیریت کافی باشد و برنامه راهبردی ارائه شود با اعتبار موجود هم می توان بخش زیادی از مشکلات را پوشش داد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اگر اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی به درستی انجام شود بخش زیادی از مشکلات حل خواهد شد و این امر مهم همکاری و هماهنگی سایر نهادها و سازمان‌های مرتبط را می‌طلبد.

گفتنی است، در این جلسه علاوه بر بررسی علل تصادفات در محدوده ۳۰ کیلومتری شهرها و تصمیم گیری در مورد اقدامات راهداری برای کاهش سوانح در این محدوده‌ها؛ تصادفات درون شهری و برون شهری استان در طی دوماهه اول امسال و دوره مشابه در سال گذشته مورد بررسی و تحلیل آماری قرار گرفت که بر اساس داده‌های آماری میزان تصادفات و تلفات حوادث رانندگی در این دوره نسبت به دوره مشابه در سال گذشته روند افزایشی داشته است.

64231
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1270351

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 12 =