۲۴ دی ۱۳۹۴، ۱۷:۰۴
کد خبر: 81920689
T T
۰ نفر
فرماندار دامغان بر ضرورت مديريت آب در اين شهرستان تاكيد كرد

سمنان - ايرنا - فرماندار دامغان بر ضرورت مديريت همه جانبه آب در بخش هاي مختلف به ويژه بخش كشاورزي اين شهرستان تاكيد كرد.

به گزارش ايرنا ، علي اصغر مجد روز پنجشنبه در جلسه شوراي حفاظت آب اين شهرستان افزود : اگر با يك برنامه مدون ميزان برداشت آب از چاه ها اين منطقه مديريت نكنيم به طور قطع آنچه امروز در شهرهاي كرمان و ديگر نقاط كشور بر سر منابع آبي آن ها آمده سراغ ما نيز خواهد امد و ثمره آن نيز بيكارشدن بخش عمده فعالان كشاورزي و باغداران است.
وي بر ضرورت آگاهي بخشي بهره برداران و كشاورزان نسبت به اين موضوع مهم تاكيد كرد.
مجد ادامه داد : كشاورزان بايد اين دغدغه مسولان را بهتر متوجه شوند و بدانند اگر امروز براي برداشت آب كنتور هوشمند نصب شده به خاطر اين است كه برداشت آب زير زميني محدود است و نياز جامعه روز به روز بيشتر مي شود.
وي خاطرنشان كرد: بايد صرفه جويي داشته باشيم تا آينده دچار كم آبي و يا بي آبي نشويم و تصميمات مسوولان بايد با هدف باشد تا با بهره گيري از آبياري نوين راندمان آب را بالا ببريم .
مدير امور منابع آب دامغان با بيان اينكه 396حلقه چاه آب كشاورزي در اين شهرستان وجود دارد، گفت : تاكنون 370 حلقه چاه آب كشاورزي در اين شهرستان مجهز به كنتور هوشمند شد.
علي خراساني اظهار داشت : در شهرستان دامغان 746حلقه چاه آب عميق و نيمه عميق وجود دارد كه از اين تعداد 446 حلقه چاه آب عميق و 370 چاه نيمه عميق است و در بخش كشاورزي فعال است.
وي تصريح كرد : از مجموع چاه هاي آب شهرستان 100 ميليون متر مكعب آب برداشت مي شود كه با نصب كنتور هاي هوشمند اين ميزان به 50درصد كاهش پيدا كرد.
دبير شوراي حفاظت آب شهرستان دامغان با اشاره به مصرف بي رويه و 30 ميليون مترمكعب آب از چاه هاي آب كشاورزي ،افزود : اگر امروز صحبت از كنترل در برداشت آب چاه ها و جلوگيري از برداشت آب غير مجاز مي شود و منشاء آن احساس خطري است كه مي شود و بايد جدي گرفته شود .
وي گفت : اگر بر برداشت هاي آب مديريت و نظارت نشود در چند سال آينده شاهد خشك شدن باغات و سرانجام بيكاري و به خطر افتادن امنيت غذايي مواجه خواهيم شد.
6026/

سرخط اخبار استان‌ها