سحری مواد غذایی خیلی شیرین نخورید/ افزایش ناگهانی قندخون

مصرف قندهای ساده مانند شیرینی ها و مواد غذایی خیلی شیرین در هنگام سحر موجب افزایش ناگهانی قند خون و هورمون انسولین می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مهندس نسیم باقری نسامی در خصوص وعده غذایی سحر نکاتی را متذکر شد و گفت: بهتر است از کربوهیدارتهای پیچیده مانند نان های سبوس دار، غلات و حبوبات استفاده شود زیرا به تدریج هضم و جذب شده و انرژی مورد نیاز را در طول روز آزاد می کنند.
 
این کارشناس ارشد تغذیه، ادامه داد: مصرف قندهای ساده مانند شیرینی ها و مواد غذایی خیلی شیرین در هنگام سحر موجب افزایش ناگهانی قند خون و هورمون انسولین و به دنبال آن بروز عوارضی مانند سرگیجه، ضعف ناگهانی و بی حالی ( به علت افزایش ناگهانی انسولین و کاهش ناگهانی قندخون) می گردد.
 
وی گفت: بهتر است از مصرف غذاهای سرخ کرده ، پرچرب، پرادویه و شور پرهیز شده و مصرف میوه افزایش یابد.
 
باقری افزود: از مصرف چای زیاد و غذای حجیم در وعده سحری و مصرف آب هنگام شروع صرف غذا و یا مابین آن خودداری شود.



منبع: مجله سلامت

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.