۱۶ اسفند ۱۳۹۵، ۲۱:۱۰
کد خبر: 82454964
T T
۰ نفر
آغاز طرح سلامت نوروزي و نظارت بر مراكز عرضه مواد غذايي و بازار در هرمزگان

بندرعباس- ايرنا- طرح سلامت نوروزي و نظارت بر مراكز عرضه مواد غذايي و بازار در هرمزگان دوشنبه با حضور معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري هرمزگان و مسئولان دانشگاه علوم پزشكي اين استان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار ايرنا، معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار هرمزگان در مراسم افتتاح اين طرح اظهار داشت: از امروز در قالب اين طرح گشت هاي نظارت بر قيمت كالا و خدمات، ترافيك و تعزيرات حكومتي در سراسر هرمزگان آغاز شده و تا 15 فروردين ادامه دارد.
بهروز اكرمي افزود: ماموران اين گشت ها وظيفه كنترل بازار، نظارت بر رفتار ترافيكي رانندگان و جلوگيري از تخلف هاي صنفي را به عهده دارند.
وي ادامه داد: 74 گروه نظارت با 163 كارشناس بهداشت محيط از امروز تا پايان تعطيلات نوروز 96 بر رستوران ها، مراكز خدماتي رفاهي بين راهي و مغازه هاي فروش مواد غذايي در هرمزگان نظارت مي كنند.
اكرمي تصريح كرد: وظيفه كارشناسان بهداشت محيط سركشي به اين اماكن و كنترل سلامت محيط مراكز تهيه و توليد غذا و سلامت كاركنان آن است و با مشاهده هر گونه تخلف بهداشتي در مرتبه نخست به متخلف تذكر داده مي شود و در صورت تكرار واحد صنفي پلمپ مي شود.
7198/6048
خبرنگار: فاطمه حسيني انتشاردهنده: خليل تنيده

سرخط اخبار استان‌ها