Iranian Agriculture News Agency

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل:

فرایند سلامت تولیدات کشاورزی از مزرعه تا سفره به نحو مطلوبی مدیریت می‌شود

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در حال حاضر فرایند سلامت تولیدات کشاورزی از مزرعه تا سفره به نحو مطلوبی مدیریت می‌شود و کشاورزان و تولیدکنندگان بیش از گذشته همسو با توصیه‌های فنی کارشناسان از استراتژیکی‌ترین محصول تولیدی گندم گرفته تا مواد پروتئینی و لبنی خود را ملزم به رعایت نکات فنی می‌دانند.

فرایند سلامت تولیدات کشاورزی از مزرعه تا سفره به نحو مطلوبی مدیریت می‌شود


مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: فرایند سلامت تولیدات کشاورزی از مزرعه تا سفره به نحو مطلوبی مدیریت می‌شود.

به گزارش ایانا از اردبیل، عبدالرسول ادیب که به مناسبت روز جهانی غذا با شعار جهانی "اصلاح الگوی تغذیه، حفظ و ارتقاء سلامتی" در حاشیه نمایشگاهی که به همین مناسبت برپا یافته بود، با اعلام این خبر افزود: حفظ و ارتقاء سلامت اصل اساسی و زیر بنایی در تأمین سلامت غذایی افراد جامعه است که تمامی مسئولان بیش از پیش در افزایش سطح سلامت و بهداشت غذایی به آن توجه می کنند.

وی با اشاره به اجتناب ناپذیر بودن نظارت دقیق بر تولید مواد غذایی افزود: در مهد تولید مواد غذایی که شامل کارخانجات و مراکز تولیدی می شود، نظارت دقیق برکیفیت تولید از وظایف ضروری و بسیار مهمی است که حتی در مسیر حمل و نقل نیز این اصول باید مد نظر متولیان قرار گرفته و به صورت استاندارد و کاملاً بهداشتی به دست مصرف کننده برسد.

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با اشاره به نقش محصولات کشاورزی در تامین امنیت غذایی مردم گفت: در حال حاضر فرایند سلامت تولیدات کشاورزی از مزرعه تا سفره به نحو مطلوبی مدیریت می شود و کشاورزان و تولید کنندگان بیش از گذشته همسو با توصیه های فنی کارشناسان از استراتژیکی ترین محصول تولیدی گندم گرفته تا مواد پروتئینی و لبنی خود را ملزم به رعایت نکات فنی می دانند.

ادیب افزود: درج نشان ایمنی و سلامت یکی از مهم ترین شاخصه هایی است که می بایست کارخانه های تولید کننده مواد غذایی همانند نشان استاندارد بر روی محصولات تولیدی خود درج نمایند. مجوز درج نشان سلامت و ایمنی پس از تایید و بررسی کارشناسان فنی معاونت غذا و دارویی دانشگاه علوم پزشکی از محصولات تولیدی کارخانه مورد نظر صورت می‌گیرد. این کارخانجات می بایست سال به سال سطح سلامت تولید مواد غذایی و کیفیت محصول تولیدی را اتقاء دهند./

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید