آتش زدن باقیمانده کاه و کلش باعث از بین رفتن مواد آلی در خاک و مزارع کشاورزی می شود

در تولیدات کشاورزی ٬ کیفیت خاک و مواد آلی موجود در خاک با موضوع پایداری در تولید و اصلاح فیزیکی خاک ارتباط مستقیم دارد و یکی از راههای افزودن ماده آلی به خاک استفاده از پس چر مزارع و کاه و کلشی است که پس از برداشت محصول در مزارع باقی می ماند.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه از باب ترویجی به کشاورزان توصیه می نمائیم که ماده آلی در خاک را نگهداری کنند تا به همراه شخم به خاک اضافه شود، گفت : اما مشاهده گردیده است که تعدادی از کشاورزان در برخی از مناطق استان مبادرت به آتش زدن بقایای کاه و کلش در غلات مثل گندم و جو و در مقطع فعلی کاه و کلش باقیمانده از مزارع برنج می نمایند.

مهندس پیرحیاتی ادامه داد: به کشاورزان توصیه می نمائیم از این کار امتناع نمایند چرا به علاوه وظیفه ای که این سازمان جهت ارتقاء و پایداری در تولید دارد ؛ بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی چنانچه کشاورزی مبادرت به این کار نماید وظیفه داریم افراد متخلف را به مراجع قضایی معرفی نمائیم و ما از باب ترویجی و آموزشی اعلام می داریم از این کار امتناع و جهت کشت دوم با استفاده از ساقه خرد کن ها نسبت به اضافه کردن ساقه های مزاحم به خاک اقدام نمایند.

 

46

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 722324

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 2 =