۲۰ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۵۱
کد خبر: 82858530
T T
۰ نفر
100 ناظر بهداشتي اماكن بين راهي قزوين را نظارت مي كنند

قزوين-ايرنا-كارشناس مسئول بهداشت محيط مركز بهداشت استان قزوين گفت: 100 كارشناس و ناظر بهداشتي اين مركز بازديد از اماكن تهيه و توزيع مواد غذايي و و اماكن حساس بين راهي در ايام نوروز را بر عهده دارند.

شيرين نادري روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: با اجراي طرح ملي بسيج سلامت نوروزي كه از 15 اسفندماه آغاز شده، تمام اماكن عرضه كننده موادغذايي از جمله آجيل و خشكبار فروشي ها، قنادي ها و نيز اماكن حساس مانند رستوران ها و مراكز بين راهي مورد بازديد بهداشتي كارشناسان ما قرار مي گيرند.
وي، تامين ايمني مواد غذايي، بهداشت آب و اماكن عمومي و حفظ سلامت شهروندان و مسافران را از اهداف اين طرح دانست و ادامه داد: در قالب اين طرح تمام مراكز عرضه مواد غذايي، اماكن خدماتي بين راهي، سرويس هاي بهداشتي، رستوران ها و ساير اماكن عمومي مورد نظارت و بازرسي ماموران واحد بهداشت محيط قرار مي گيرد.
به گفته نادري، آزمايشگاه هاي آب و نمونه برداري موادغذايي نيز در تعطيلات نوروزي فعال بوده تا نمونه برداري از آب و مواد غذايي و ساير اقلام از جمله آجيل و خشكبار انجام شود.
وي اضافه كرد: با اجراي اين طرح، 50 تيم از مركز بهداشت در ساعت هاي اداراي و غيراداري، بازرسي بر توليد و عرضه مواد غذايي و اماكن اقامتي استان قزوين را به صورت شبانه روزي انجام مي دهند.
نادري اضافه كرد: از 21 هزار مكان تحت پوشش مركز بهداشت استان، هفت هزار مورد در تعطيلات نوروزي مورد بازديد قرار مي گيرند كه سامانه هاي آبرساني، استخرها و امكان بين راهي از جمله آنها هستند.
وي با بيان اينكه مردم بهترين بازرسان ما در بخش نظارت بر بهداشت مواد غذايي هستند، از آنها خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتي موارد را با سامانه 190 در ميان گذاشته تا در اسرع وقت مورد پيگيري و رسيدگي قرار گيرد.
7388/8054

سرخط اخبار استان‌ها