۲۱ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۱۱
کد خبر: 82727930
T T
۰ نفر

استفاده بهينه از آب كشاورزي با تغيير الگوي كشت

۲۱ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۱۱
کد خبر: 82727930
استفاده بهينه از آب كشاورزي با تغيير الگوي كشت

كرمانشاه- ايرنا- فرماندار سنقرو كليايي گفت: تغيير الگوي كشت با توجه به منابع محدود آب هاي زير زميني و ايجاد تناسب توليدات كشاورزي و نياز مصرف كنندگان و ايجاد درآمد بيشتر كشاورزان، ضروري است.

به گزارش خبرنگار ايرنا، ياور محمدي روز يكشنبه در جلسه پرسش و پاسخ دانشجويان دانشكده كشاورزي سنقر و كليايي افزود: كشت محصولاتي مانند تخمه، سيب زميني، ذرت و چغندر نيازمند آب فراواني هستند كه تشويق كشاورزان به افزايش كشت گياهاني مانند كلزا، زعفران و... كه كمترين آب را مصرف مي كنند در دستور كار گروه كشاورزي شهرستان قرار دارد.
وي با بيان اينكه روستائيان از سرمايه هاي كوچك برخوردارند و درآمد آنها براساس اقتصاد معيشتي است، گفت: كشت محصولاتي مانند زعفران، نيازمند هزينه اوليه بالايي مي باشد كه دولت درصدد است آنها را در اين زمينه مورد حمايت قرار دهد.
فرماندار سنقرو كليايي، بازار فروش و تقاضا را مهمترين عامل موفقيت در توليد دانست و گفت: فرش سنقر نمونه اي از توليدات موفق صنايع دستي اين شهرستان است كه به مرور زمان و تغيير در سليقه مصرف كنندگان، نقشه ها و طرح هاي قديمي از استقبال كمتري برخوردار شده است.
محمد ي افزود: براي احياء فرش دست باف سنقر از ظرفيت اساتيد تبريزي با در نظر گرفتن اعتبارات از طريق صنعت، معدن و تجارت استفاده خواهد شد.
وي برگزاري نشست هاي دانشجويان رشته كشاورزي با كشاورزان و انتقال دانش علمي به آنها را در زمينه هاي مكانيزاسيون و آبياري نوين مورد تاكيد قرار داد.
فرماندار سنقرو كليايي برقراري ارتباطات جوانان با محيط اجتماعي و فعاليت آنها در مسير آينده شغلي را بخشي از عوامل موفقيت در راستاي توليد و اشتغال دانست.
تشكيل كانون كارآفريني و دانشكده سبز و حمايت از كارآفرينان، شناخت ظرفيت هاي سنقرو كليايي و ايده يابي براي خوداشتغالي و ايجاد اشتغال و نقش دانشجويان در توسعه روستاهاي شهرستان، از مهمترين موضوعاتي بود كه مورد پرسش و پاسخ فرماندار و دانشجويان قرار گرفت.
سنقرو كليايي با 82 هزار نفر جمعيت در فاصله 85 كيلومتري شمال شرق كرمانشاه واقع شده است.
8066/7446 خبرنگار:هادي رنجبر ** انتشار دهنده:علي مولوي

سرخط اخبار استان‌ها