۲۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۱۹
کد خبر: 82562543
T T
۰ نفر
محتويات حليم و شله زرد بايد مجوز هاي بهداشتي لازم را داشته باشد

تهران - ايرنا - رئيس اداره نظارت بر مواد غذايي و آشاميدني با منشاء گياهي سازمان غذا و دارو گفت: مواد استفاده شده در حليم و شله زرد از جمله گندم پوست كنده، دارچين، برنج، روغن، زعفران،شكر و نمك بايد داراي مجوز هاي لازم از وزارت بهداشت و اين سازمان، باشد.

به گزارش روز دوشنبه ايرنا از سازمان غذا و دارو، نسترن محمدي از شهروندان خواست براي تهيه حليم و شله زرد حتما به مراكز معتبر داراي مجوز هاي لازم از اصناف و وزارت بهداشت، مراجعه كنند.
وي تاكيد كرد: مردم به هيچوجه نبايد از مراكزي كه اطلاعات كافي از آنها ندارند ، خريد كنند.
وي خاطرنشان كرد: مراكز مجاز و معتبر توزيع كننده حليم و شله زرد در سطح شهر حتما بايد مجوز هاي بهداشتي لازم را از وزارت بهداشت داشته باشند در غير اين صورت و در صورت مشاهده تخلف از سوي بازرسان وزارت بهداشت با آنها برخورد خواهد شد.
محمدي از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتي در محتويات حليم (روغن،گندم پوست كنده،نمك،دارچين و شكر ) و شله زرد (برنج،زعفران،شكر) و ديگر محتويات طعم دهنده با روابط عمومي سازمان غذا و دارو با شماره تلفن 66405569 ، تماس بگيرند.
رئيس اداره نظارت بر مواد غذايي و آشاميدني با منشأ گياهي سازمان غذا و دارو يادآور شد: محتويات و مواد اوليه اي كه شهروندان براي تهيه حليم و شله زرد در منزل استفاده مي كنند نيز حتما بايد داراي آرم سازمان غذا و دارو، تاريخ توليد و انقضا و پروانه بهداشتي بوده و آدرس و شماره تلفن شركت توليد كننده روي بسته بندي ها درج شده باشد.
اجتمام**9185**1569**تنظيم كننده: سادات حسيني خواه **انتشار: علي حبيبي
*آگاهي از آخرين اخبار اجتماعي و حوادث ايران و جهان در كانال تلگرام گروه اجتماعي ايرنا
@irnaej
https://t.me/irnaej
۰ نفر

سرخط اخبار جامعه