خبرگزاری کار ایران

توصیه‌های بهداشتی سازمان دامپزشکی برای ذبح دام در ایام محرم

asdasd
کد خبر : ۳۱۵۲۴۸

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور تاکید کرد: قبل از خرید، ذبح، مصرف گوشت و اندام های داخلی دام قربانی حتما با کارشناسان دامپزشکی مشورت کنید.

به گزارش ایلنا از سازمان دامپزشکی کشور، عباس عباسی درباره ذبح بهداشتی دام ماه محرم خطاب به هیات های مساجد، حسینیه ها، تکایا و دستجات عزادداری سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) اعلام کرد: خرید دام از میادین ومکانهای عرضه دام و ذبح آن در کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی انجام شود.

در این اطلاعیه آمده است؛ همچنین هموطنان از ذبح دام در مکانها و معابر عمومی، مصرف بلافاصله گوشت دام پس از ذبح آن (به منظور کاهش برخی از عوامل بیماری از لاشه گوشت به مدت حداقل 24 ساعت در 4 درجه سانتیگراد در دمای یخچال نگهداری شود)، از مصرف لاشه و اندام هایی که رنگ و شکل طبیعی (قرمز روشن) ندارند (رنگ تیره و یا زائده های اضافی) جدا خودداری کنید.

وی تاکید کرد: در صورت ذبح دام در محل هایی به غیر از کشتارگاه ها، لاشه واندام های داخلی توسط کارشناسان دامپزشکی مورد بررسی قرار گیرند.

وی اضافه کرد: همچنین به منظور عدم انتقال بیماریها مشترک بین انسان و دام، ذابحان در هنگام ذبح دام ضمن رعایت نکات بهداشتی از دستکش، ماسک و چکمه مناسب استفاده کنند.

عباسی افزود: لازم است نهایت دقت و رعایت توصیه های بهداشتی به منظور حفظ بهداشت و رعایت ضوابط بهداشتی در خرید دام، ذبح دام، محل ذبح دام به عمل آورند، تا براثر کشتار دام بیمار و آلوده سبب انتشار و انتقال بیماری های مشترک بین دام و انسان فراهم نشود.

نرم افزار موبایل ایلنا
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز