۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۲۵
کد خبر: 82215072
T T
۰ نفر
تاكيد رئيس اتاق بازرگاني كرمان بر همكاري مشترك با بسيج

كرمان - ايرنا - رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي استان كرمان گفت: براي اجراي اقتصاد مقاومتي در استان، اتاق و بسيج مي توانند اقدامات مشترك انجام دهند.

به گزارش روز شنبه روابط عمومي اتاق كرمان سيد مهدي طبيب ‌زاده در نشست با مسئول سازمان بسيج اصناف كشور با بيان اينكه اولويت اصلي كشور، اقتصاد و عمل به رهنمودهاي مقام معظم رهبري و اجراي بندهاي 24 گانه اقتصاد مقاومتي است افزود: بسيج، يادگار امام خميني (ره) و منبعث از دوران دفاع مقدس است و امروز با تمام وجود وارد صحنه سازندگي كشور و اقتصاد شده كه اين مسئله را به فال نيك مي‌گيريم.
وي گفت: اتاق كرمان سال گذشته دستور كار يكي از نشست هاي شوراي گفت و گو را اقتصاد مقاومتي با رويكرد اقدام و عمل قرار داد و بندهاي 24 گانه اقتصاد مقاومتي احصا و موارد مرتبط با حوزه فعاليت اتاق انتخاب و در رابطه با هر مورد براساس عدد و رقم و با قابليت پايش برنامه‌ريزي شد.
رئيس اتاق كرمان با بيان اينكه توجه به دانش بنيان بودن از تاكيدات رهبري است گفت: شركت هاي دانش بنيان در صنعت و كشاورزي احصا و متوجه محدود بودن تعداد آنها شديم كه در اين رابطه براي تحقق بندهاي اقتصاد مقاومتي مانند صرفه جويي، كاهش مصرف و برون‌زا و درون‌گرا كردن برنامه‌ ريزي انجام شد.
وي تصريح كرد: با موافقت رئيس وقت اتاق ايران، اين مجموعه به عنوان معين اقتصاد مقاومتي منطقه دو استان كرمان (عنبرآباد و جيرفت) معرفي شد.
وي بيان كرد: اتاق كرمان با اعتقاد كامل به اينكه اين ابلاغيه تنها راه نجات اقتصاد كشور است به نيابت از اتاق ايران براي بررسي و اجراي اقتصاد مقاومتي در منطقه ورود كرد.
طبيب‌زاده با بيان اينكه با رويكرد توانمندسازي مردم و استفاده از پتانسيل هاي منطقه كار را آغاز كرديم، تصريح كرد: اتاق يكي از معين هاي مناطقي است كه با برنامه وارد شده و به سراغ اساسي‌ترين مسائل منطقه، تغيير رويكردها، توانمندسازي مردم و كاهش مصرف آب و صرفه جويي رفته كه اميدواريم با كمك همه و بسيج بتوانيم موفق عمل كنيم.
وي ادامه داد: باور اتاق كرمان بر اين است كه بسيج دين بزرگي به گردن كشور دارد و اتاق هم از برنامه هاي بسيج در طرح هاي اصناف، تجارت و حمايت از بنياد خانواده حمايت مي كند.
مسئول سازمان بسيج اصناف كشور نيز در اين نشست با بيان اينكه 22 قشر بسيج در كشور وجود دارد، گفت: هدف ما توسعه بسيج اقشار مختلف و استقلال نسبي بخشيدن به آنهاست.
غلامرضا حسن پور با اشاره به اينكه اصناف، تجار و بازرگانان اولين گروهي بودند كه به فرمان امام خميني (ره) لبيك گفتند، افزود: رويكرد رئيس بسيج مستضفعان تخصصي كردن بسيج است كه در اين راستا 13 راهكار عملي معرفي شده و در اين رابطه اقتصاد مقاومتي اقدام و عمل در اولويت كار قرار دارد.
وي اظهار كرد: پرداختن به امر صادرات در شرايط فعلي اقتصاد كشور لازم است كه در اين رابطه ستاد حمايت بسيج از امر صادرات تشكيل شده و معاونت روابط عمومي و بين الملل بسيج با بسياري از كشورها، رايزنان فرهنگي و سفراي برخي كشورها ارتباط برقرار كرده تا بتواند زمينه صادرات محصولات و كالاهاي كشور را فراهم كنند.
حسن پور با تاكيد بر اينكه بسيج مي تواند به رفع برخي موانع كمك كند، ادامه داد: شعار اقتصاد مقاومتي حمايت، هدايت و نظارت است و اصلا تصدي‌گري نخواهيم داشت.
وي تصريح كرد: اقتصاد كشور از جنگ تحميلي پيچيده تر است و حتما انتقال پيشنهادات، انتقادات و نظرات تجار و بازرگانان به بسيج مي تواند بسيار تاثيرگذار باشد.
حسن پور به فرمايشات رهبري مبني بر اينكه اكنون زمان ايجاد تمدن نوين اسلامي است اشاره كرد و افزود: بايد به نقش تجار و بازاريان در اين تمدن پي برد و با تبديل شدن به يگ الگوي تمام عيار اقتصادي، تمام دنيا از نظر اقتصادي به ما تعظيم خواهد كرد.
7429/3028

سرخط اخبار استان‌ها