سرطان حاصل گرم کردن غذا در ظروف پلاستیکی

18:48 - 19 تير 1396
کد خبر: ۳۲۷۴۸۳
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از ظروف پلاستیکی برای مواد غذایی داغ خطر بروز سرطان را در طولانی مدت افزایش می دهند.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران ظهار کرد: استفاده از پلاستیک برای حمل مواد غذایی از نظر سلامت و بهداشت اقدام خطرناکی است، زیرا این کار باعث شده تا مواد شیمیایی خطرناک در پلاستیک در محیط آزاد شود.

وی ادامه داد: هنگام استفاده از کیسه‌های پلاستیک برای نان و مواد غذایی داغ رادیکال‌های آزاد و مواد سمی ظروف پلاستیک و حتی کیسه‌های پلاستیک در محیط آزاد شده و این مسئله باعث شده در طولانی مدت افراد دچار سرطان‌های مختلفی شوند.

سرطان حاصل گرم کردن غذا در ظروف پلاستیکی

عزیزی عنوان کرد: هنگامی که از ظروف پلاستیکی برای حمل مواد غذایی داغ استفاده می‌شود خطر انتقال آلودگی‌های محیطی به این مواد افزایش می‌یابد و در نتیجه افراد دچار بیماری‌های گوارشی می شوند.

وی تاکید کرد: مواد پلاستیکی مدت زمان طولانی در محیط باقی می‌ماند و تجزیه آن‌ها به سختی انجام شده و همین مسئله باعث شده تا بهداشت و سلامت مردم به خطر بیافتد.

عزیزی یادآور شد: کیسه‌های پلاستیکی که مواد داغ را در آن نگهداری می‌کنند باعث ایجاد فعل و انفعالات شیمیایی خطرناک در محیط شده و همین موضوع سلامت غذا را به خطر می‌اندازد.

منبع: باشگاه خبرنگاران



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *