۲۴ آبان ۱۳۹۴، ۱۶:۱۸

همایش کشوری برچسب گذاری مواد غذایی آغاز بکار کرد

همایش کشوری برچسب گذاری مواد غذایی آغاز بکار کرد

همايش كشوری برچسب گذاری مواد غذایی، با هدف بررسی ابعاد مختلف استفاده از نشانگرهای رنگی در صنایع غذایی، از امروز در همدان آغاز بکار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد كاظم زاده مدير نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان، همايش كشوري برچسب گذاري مواد غذايي و نشانگرهاي رنگی، افزود: با توجه به گسترش روز افزون بیماری های مزمن به دلیل کم تحرکی، تغذیه نامطلوب و استرس ها، سازمان غذا و دارو همگام با ديگر کشورهای توسعه یافته اقدام به سیاست گزاری و اجرای طرح بر چسب گذاری جدید مواد غذایی و نشانگرهای رنگی تغذیه ای کرده است.

وی افزود: این طرح که زیرساخت آن در سال های ۹۱ تا ۹۳ فراهم شده است، از ابتدای امسال با الزامات سازمان غذا و دارو در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی در حال اجراست.

کاظم زاده ادامه داد: با توجه به اهداف سلامت نگر وزارت بهداشت در راستای پیشگری از بیماری های مزمن شامل بیماری های قلبی، عروقی، سرطان ها، فشار خون، دیابت و همچنین حفظ و ارتقای سطح سلامت آحاد مختلف جامعه با کاهش نمک، کاهش قند و چربی های مضر و همچنین متعادل کردن سطح انرژی دریافتی متناسب با نیازهای بدن هر فرد ضرورت برگزاری این همایش احساس می شود.

مدير نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي دانشگاه علوم پزشکی همدان، با اشاره به اینکه طرح نشانگرهای رنگی تغذیه ای با مشارکت صاحبان صنایع غذایی وآشامیدنی اجرا می شود، ابراز داشت: نشانگر های رنگی به شکل بسیار ساده و قابل درک، مصرف کنندگان را در سطوح مختلف اجتماع مانند یک کارشناس تغذیه ای همراه برای انتخاب سالم تر ومطمئن تر هدایت می کند.

کاظم زاده همچنین در مورد نشانگرها افزود: این نشانگرها به منظور مقایسه یک محصول با محصول دیگر نیست، بلکه یک محصول را در شرایط مختلف تولید بررسی می کند.

وی در مورد نشانگرهای رنگی تغذیه ای بیان كرد: برای نشانگرهای رنگی تغذیه ای از سه رنگ سبز، نارنجی و قرمز استفاده می شود که رنگ سبز نشان دهنده یک انتخاب مطمئن تر و سالم تر است.

کاظم زاده یادآور شد: در نشانگرهای رنگ سبز میزان قند، چربی و نمک در آن محصول کم است، رنگ نارنجی نشان دهنده یک انتخاب نسبتا خوب و رنگ قرمز نشان دهنده یک انتخاب خطرناك است، یعنی میزان قند، چربی و نمک در آن محصول زیاد است.

همايش كشوری برچسب گذاری مواد غذايي با تاكيد بر نشانگرهای رنگی در روزهای ۲۴ و ۲۵ آبان ماه جاری در سالن همایش های دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار می شود.

کد خبر 2967776

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha