۲۷ دی ۱۳۹۴، ۱۵:۱۹

معاون جهاد کشاورزی خراسان جنوبی خبر داد:

کاهش ۳۰ درصدی مصرف سموم محصولات کشاورزی در خراسان جنوبی

کاهش ۳۰ درصدی مصرف سموم محصولات کشاورزی در خراسان جنوبی

بیرجند- معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی مصرف سموم در تولید محصولات کشاورزی استان ۳۰ درصد کاهش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا اکبری پیش از ظهر یکشنبه در کارگروه مدیریت پسماند خراسان جنوبی، اظهار کرد: با افزایش روزافزون جمعیت و نیاز به مواد غذایی بیشتر، تولید محصولات کشاورزی گسترش فراوانی پیداکرده است.

وی بابیان اینکه افزایش تولید با مشکلات بروز آفات و بیماری‌های جدید گیاهی، بروز سوءتغذیه و بیماری‌ها در اثر کاهش کیفیت مواد غذایی و انسان همراه بوده است، اظهار کرد: تاکنون اقدامات زیادی به‌منظور تقلیل مصرف سموم و کودهای شیمیایی در استان انجام‌شده است.

اکبری با بیان اینکه میزان مصرف سموم در بخش کشاورزی در خراسان جنوبی نسبت به سرانه مصرف سموم کشور بسیار ناچیز است، افزود: میزان مصرف سموم در کل کشور در سال ۹۲، ۲۱ میلیون کیلوگرم برآورد شده و این در حالی است که میزان کل سموم مصرفی استان در سال ۹۳ به میزان ۸۷ هزار و ۱۹۶ کیلوگرم بوده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی  با بیان این مطلب که بیشتر محصولات کشاورزی استان در گروه محصول سالم قرار دارند، تصریح کرد: محصول سالم به محصولاتی گفته می‌شود که باقیمانده سموم، داروها، آلاینده‌های محیطی و نیز مواد معدنی و فلزات سنگین موجود در آن‌ها در حدی است که مصرف طولانی‌مدت آن هیچ‌گونه خطری برای سلامت انسان ندارد.

اکبری با اشاره به اقدامات انجام‌شده در راستای کم کردن آفت‌های محصولات کشاورزی، بیان کرد: هرس و انهدام شاخه‌های آلوده به چوب‌خوارها در باغات استان، هرس و انهدام شاخه‌های آلوده به زنگ زرشک در باغات و دفن یا سوزاندن میوه‌های آلوده ازجمله اقدامات انجام‌شده است.

وی ادامه داد: همچنین با جمع‌آوری و از بین بردن بقایای آلوده گیاهی، قطع شاخه‌های مریض و سوزانیدن آن‌ها، شخم عمیق بعد از برداشت و زیرخاک کردن بقایای گیاهی کمک زیادی به کم شدن آفات و بیماری‌ها می‌کند.

کد خبر 3026957

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha