arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۷۴۹۱۳
تاریخ انتشار: ۵۶ : ۱۸ - ۱۱ آبان ۱۳۹۶

کاهش قیمت لبنیات و مواد پروتئینی و افزایش نرخ شکر و روغن درصورت تصویب دولت

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 رئیس سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در صورت تصویب دولت، قیمت لبنیات و مواد پروتئینی مانند گوشت، ماهی و مرغ کاهش و نرخ شکر و روغن افزایش می یابد.

غلامرضا اصغری گفت : قرار است به نفع لبنیات مصرفی که میزان مصرف آن در کشور ما نسبت به دنیا بسیار اندک است و به نفع مواد پروتئینی مانند گوشت و مرغ وماهی، کاهش قیمت داشته باشیم اما محل یارانه آن با افزایش قیمت مناسب به شکر و روغن تامین شود و این طرح در مرحله بررسی کارشناسی است و معتقدیم تغییر در قیمت، موجب تغییر رفتار مصرفی خوهد شد.

** کاهش 12درصدی استفاده از نمک و 15 درصدی شکر در فراورده های تولیدی

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره اقدامات این سازمان برای کاهش مصرف نمک و شکر در کشور گفت: این موضوع در دو بخش دنبال می شود؛ یکی درباره فراورده های غذایی فرآوری شده است که در کارخانه ها تولید می شود و در این قسمت برنامه ای تدوین شد تا میزان نمک تا 12 درصد، میزان شکر تا 15 درصد و میزان روغن های حاوی اسید چرب تا 2 درصد کاهش یابد.
 
وی استفاده از نمک و شکر در فراورده های سنتی را مهمتر از فراورده های کارخانه ای برشمرد و ادامه داد: نمکدان و شکر سر سفره ها و در سبد غذایی ایرانیان به میزان زیاد یافت می شود که برای مدیریت این موضوع، یک کمپین آموزشی در مدارس شروع شده است و ما به دنبال تغییر ذائقه ازدوران کودکی و دانش آموزی هستیم و رسانه ها هم باید توجه مردم را به این جلب کنند که قند و شکر و چربی کمتری در سبد خانوار مصرف شود.
 
اصغری اظهار کرد: در همه محصولاتی که در کارخانه ها تولید و فراوری می شوند مانند پنیر و شیرینی جات، این میزان کاهش اعمال و میزان استاندارد در تولیدات به ما تحویل داده شده است و اگر مردم رعایت کنند افرادی که قبلا از طریق مصرف این محصولات از قبیل شیرینی، بیسکوئیت، آب میوه و مواد لبنی، مقدار زیادی شکر یا نمک دریافت می کردند، الان کمتر دریافت می کنند اما با هنوز بازخوردی از تاثیرگذاری این آموزش ها در مدارس نداشته ایم چون تغییر ذائقه، امری زمان بر است و به آموزش نیاز دارد.

منبع: ایرنا
نظرات بینندگان