«یدالله جوادپور» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، وسعت نخیلات بارور در استان را دو هزار و 163 هکتار ذکر و اعلام کرد: امسال با متوسط عملکرد چهار هزار و 45 کیلوگرم خرما در هر هکتار، تولید خرمای استان به هشت هزار و 749 تن رسیده که افزایش 10 درصدی نسبت به سال گذشته را نشان میدهد.
وی مهمترین ارقام خرمای استان را کبکاب، پیارم، زاهدی و بومی عنوان کرد و گفت: استان یزد هماکنون جایگاه هفتم تولید خرمای کشور را در اختیار دارد.
مدیر امور باغبانی استان در ادامه شهرستانهای بافق و اردکان را به عنوان شهرستانهای خرماخیز استان نام برد و افزود: بیشترین تولید خرمای استان مربوط به این دو شهرستان است و خرمای تولیدی این شهرستانها از نظر کیفیت از جایگاه خوبی در کشور برخوردار است.
جوادپور در پایان با بیان این بیشترین خرمای تولیدی استان به مصرف داخل استان میرسد، خاطرنشان کرد: خرمای استان یزد به صورت مسقیم صادر نمیشود بلکه در تولید رطب، شیره خرما، سرکه خرما و چیپس خرما به کار میرود .
انتهای پیام
نظرات