رئیس اتحادیه قصابان همدان گفت: در حال حاضر قیمت گوشت گوساله و گوسفند درجه یک طبق نرخ‌نامه بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت از قرار هر کیلوگرم نرمه گوساله 36 هزار تومان، گوسفندی درجه یک نیز از 45 تا 48 هزار تومان و مخلوط بی‌استخوان 32 تا 34 هزار تومان در بازار به مشتریان عرضه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ اکبر سپهری، طی گفتگویی با اعلام مطلب فوق افزود: خروج بی‌رویه دام زنده از استان سبب این ناهماهنگی‌ و اعتراض‌ها و افزایش قیمت گوشت در بازار همدان شده است.

وی با بیان اینکه روزانه 1000 تا 1200 دام زنده از استان خارج می‌شود، گفت: هزینه‌های مربوط به حمل دام زنده از میدان دام تا محل کشتارگاه بسیار بالاست و این امر موجب اعتراض قصابان شده و مقرون به صرفه نبودن این فرآیند، فروش دام زنده به خریداران خارج از استان به ویژه تهران را دامن زده است.

رئیس اتحادیه قصابان همدان درباره نوسانات اخیر قیمت گوشت در بازار و گرانی بی حد آن در روزهای اخیر عنوان کرد: قیمت گوشت با توجه به تقاضای بازار و به صورت روزانه اعلام می‌شود و به منظور کنترل قیمت و جلوگیری از خروج بی‌رویه دام زنده از استان لازم است محل میدان دام با کشتارگاه در یک مکان ادغام شوند.

وی با اشاره اینکه تعیین قیمت گوشت از سوی بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان صورت می‌گیرد، اعلام کرد: پیگیری‌های خوبی برای کاهش قیمت گوشت و کنترل بازار گوشت توسط رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کرده است و امروز نیز در جلسه‌ای با حضور استاندار به این مسأله رسیدگی خواهد شد.

بنابر گزارش خبر آنلاین از همدان و اعلام تعداد زیادی از قصابان این شهر از دیروز هیچ کشتاری در کشتارگاه همدان صورت نگرفته و هم اکنون قیمت گوشت گوسفندی در شهر از پنجاه هزارتومان هم گذشته است.

46

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 616076

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =