۲۹ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۰۵
کد خبر: 82155055
T T
۰ نفر
يك مدير دراستانداري خراسان شمالي: كارخانه ها بايد آرد سالم به نانوائي ها برسانند

بجنورد- ايرنا- سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منطقه اي استانداري خراسان شمالي گفت: اهميت به موضوع كيفيت نان در راستاي ارتقاي سلامت مردم و كسب رضايتمندي آنان الزاميست و در اين پيوند كارخانه ها بايد آرد سالم به نانوائي ها برسانند.

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومي استانداري؛ محمود دلپسند در كارگروه ساماندهي گندم، آرد و نان استان اظهار داشت: با توجه به اينكه قوت غالب مردم نان است و توليد آن در حجم بالايي انجام مي شود لذا كارخانه‌هاي آرد بايد با رعايت ميزان استاندارد سبوس گيري آرد سالم با شرايط مطلوب آن را به نانوايي‌ها برسانند.
وي با تاكيد بر اينكه بايد كيفيت نان در راس برنامه هاي سلامت محور قرار گيرد، ادامه داد:دقت لازم بايد در استفاده از كيفيت انواع آردها وجود داشته باشد و بر روي اين موضوع حساسيت هاي لازم صورت گيرد.
دلپسند تصريح كرد:همچنين هيچ محدوديتي براي فروش آرد به ساير استانها وجود ندارد بلكه كيفي بودن اين مساله بيشتر حائز اهميت است.
وي خاطرنشان كرد: با بهره‌گيري از همه ظرفيت‌ها و ارتقاي نظارت‌ها، كيفيت نان بايد به مطلوب‌ترين حد برسد و مجموعه اقدامات نظارتي بايد همواره به تغيير كيفيت نان منجر شود لذا نظارت‌ها بايد مستمر و پيگيرانه بوده و تصميمات كارگروه آرد و نان به ‌صورت روزانه پيگيري شود.
دلپسند بيان كرد: آرد و نان يك بحث حياتي است و هيچ جايگزيني ندارد و بايد با دقت و نظارت كامل امور آرد و نان استان رصد و در جهت برطرف نمودن مشكلات ، تعامل و اهتمام جدي صورت پذيرد.
استان خراسان شمالي 925 هزار نفر جمعيت دارد كه اين ميزان جمعيت در فصل تابستان و ايام تعطيلات نوروز به دليل قرار داشتن در مسير استان هاي شمالي به مشهد مقدس افزايش مي يابد.
اين استان حدود يك هزار و 100 واحد نانوايي دارد كه سالانه حدود 130 هزار تن آرد در اين نانوايي براي تامين نان شهروندان پخت مي شود.
6042

سرخط اخبار استان‌ها