مصرف ماهی در کشور نصف میانگین جهانی است

عضو انجمن آبزی پروری ایران، با اشاره به اینکه طبق مطالعه شاخص ها و آمارهای جهانی مصرف گوشت ماهی در ایران از میانگین مصرف جهانی پایین‌تر است، گفت: هر ایرانی در سال تقریباً 8 و نیم کیلوگرم گوشت ماهی مصرف می کند، در حالیکه میانگین جهانی 16 کیلوگرم را نشان می دهد و همین امر نشان از اهمیت و ظرفیت‌های مغفول مانده شیلات است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «باقرمجازی امیری» امروز (پنج شنبه29 مهر) در مراسم افتتاحیه «چهارمین همایش ملی پژوهش‌های منابع طبیعی ایران با محوریت شیلات و بوم سازگان‌های آبی» با اشاره به افزایش چشمگیر تولید آبزیان در آسیا طی سالیان اخیر، اظهار کرد: ذائقه مردم در حال تغییر است و به طور محسوسی این تغییر در کشور نیز رشد چشمگیری داشته است.

وی ظرفیت آبزی پروری در کشور را بسیار بالا عنوان کرد و گفت: سرمایه‌گذاری‌هایی در این حوزه انجام گرفته و لازم است توجه جدی‌تری به توسعه این صنعت در کشور شود.

مجازی امیری، افزود: هر ایرانی در سال 8 و نیم کیلوگرم گوشت ماهی مصرف می کند در حالیکه میانگین جهانی 16 کیلوگرم را نشان می دهد و همین امر نشان از اهمیت و ظرفیت‌های مغفول مانده شیلات است.

عضو انجمن آبزی پروری ایران، با بیان اینکه شاهد افزایش تقاضا بوده ایم، خاطرنشان کرد: تولید مداوم نیاز اصلی شیلات کشور است.
وی کاربردی کردن طرح‌های پژوهشی را نیز مهم دانست و تأکید کرد: خطرات زیست محیطی، کمبود منابع و آلودگی‌های آبی باید بسیار جدی مورد توجه قرار گیرد.

مجازی امیری، افزایش استفاده از فناوری‌های نوین، تکثیر ماهی‌های ناب، توسعه فناوری نانو، تولید غذای آبزیان و توجه به بازار هدف را از نیازهای اصلی شیلات کشور برشمرد.

عضو انجمن آبزی پروری ایران، به ظرفیت‌های کردستان برای سرمایه گذاری در این حوزه اشاره کرد و گفت: 28 رودخانه دائمی و 32 هزار دهنه چشمه فعال در کردستان و بازار فروش کردستان عراق از مزیت‌های این استان است که نیاز است از آن بهترین استفاده انجام گیرد.

وی در پایان روش‌های تولید سنتی، عدم شناخت و آگاهی و نبود سیستم‌های نوین را از آسیب‌های حوزه آبزی پروری کشور عنوان کرد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 592254

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =