۲۸ مهر ۱۳۹۴، ۱۵:۱۸
کد خبر: 81807017
T T
۰ نفر
نصب نشانگر تغذیه ای تا پایان سال روی برخی محصولات غذایی الزامی است

تهران - ایرنا - مدیر كل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراكی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: نشانگرتغذیه ای باید تا پایان سال روی تمام محصولات مشمول درج این نشانگر نصب شود.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از سازمان غذا و دارو،هدایت حسینی افزود: چراغ راهنما یا نشانگر تغذیه ای به عنوان یكی از برنامه های سلامت محور سازمان غذا و دارو با این هدف روی محصولات غذایی نصب می شود تا مصرف كننده محصول، متوجه شود كه فرآورده خریداری شده از نظر میزان نمك، شكر، چربی و اسیدهای چرب ترانس در چه وضعیتی قرار دارد.
وی، خاطر نشان كرد: چراغ راهنمای تغذیه ای به تدریج روی محصولات بیشتری نصب می شود تا مصرف كنندگان با توجه به شرایط خود و وضعیت ایمنی كالا، محصولات را انتخاب و مصرف كنند.
مدیر كل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراكی سازمان غذا و دارو یادآور شد: در كشور ما متاسفانه برخی مواد به كار رفته در خوراكی ها، بیشتر استفاده می شود؛ به عنوان مثال، حد مطلوب مصرف نمك كه در دنیا پنج گرم در روز است؛ در كشور ما دو برابر این میزان استفاده می شود.
برچسب نشانگر تغذیه از سه رنگ قرمز (زیاد)، نارنجی (متوسط) و سبز (اندك) استفاده شده است كه هر كدام از رنگ ها تعریف خود را دارد؛ بدین ترتیب كه رنگ قرمز، نشان دهنده بالا بودن ماده مورد نظر در محصول غذایی است كه احتیاط در مصرف آن برای افراد با چربی و قند خون بالا لازم است.
رنگ نارنجی،نشان دهنده میزان متوسطی از ماده مورد نظر در محصول غذایی است و مشكلات تغذیه ای خاصی را ایجاد نمی كند ولی به مصرف كننده هشدار می دهد از مصرف مكرر این محصول غذایی پرهیز كند.
رنگ سبز هم نشان دهنده بهترین محدوده تغذیه ای برای تمام مصارف است و از نظر تغذیه ای برای كسی مشكل ساز نیست؛ همچنین محصول دارای نشانگر رنگ سبز به عنوان محصول سالم به شمار می آید.
اجتمام**9185**1776
۰ نفر

سرخط اخبار جامعه