پخش زنده
امروز: -
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی از معدوم سازی ۶۹۶ تن مواد غذایی فاسد و تعطیلی ۳ هزار و ۵۰۰ مرکز متخلف در ماه رمضان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ سیدرضا غلامی درباره اهم اقدامات تیم بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان، گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان، تعداد ۵۲۸ هزار و ۳۵۱ بازدید از اماکن، مراکز طبخ و تهیه غذا، شیرینی فروشی ها، رستورانها و آش و حلیم فروشیها صورت گرفت.
وی با بیان اینکه در ماه رمضان از ۸۳ هزار و ۲۰۱ مرکز تولید و عرضه زولبیا و بامیه سنتی بازدید شد، افزود: تعداد ۲۷ هزار و ۲۷۴ بازدید هم از مراکز تهیه و طبخ آش و حلیم انجام شد.
غلامی بر سلامت مواد اولیه تهیه غذا تأکید کرد و گفت: با توجه به اینکه وضعیت مواد اولیه تهیه غذاها از نظر مرغوبیت و سلامت اهمیت بسیاری داشت، از این رو سلامت این مواد نیز مورد سنجش قرار گرفت و ۱۱۷ هزار و ۱۰۲ مرکز از لحاظ عوامل محیطی، سلامت روغن، نمک و نیز از نظر بررسی آلودگی سطوح با تجهیزات پرتابل بازرسی و مورد سنجش قرار گرفت.
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: یکی از وظایف کارشناسان بهداشت محیط در مراکـز بهداشتی درمانی، کلرسنجی و PH سنجی آب شرب به صورت روزانه است، از این رو از ابتدای ماه رمضان تعداد ۴۳۹ هزار و ۹۸۸ مرکز از نظر کلر آزاد باقیمانده آب مورد سنجش قرار گرفت.
غلامی، گفت: تعداد ۵ هزار و ۱۹۱ بازدید مشترک با سازمانها و دستگاههای ذیربط از جمله سازمان تعزیرات، وزارت صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، نیروی انتظامی و سازمان دامپزشکی داشته ایم.
وی با بیان اینکه از محصولات غذایی در سطح عرضه تعداد هزار و ۶۷۵ مورد نمونه برداری شد، افزود: همچنین ۶۹۶ تن مواد غذایی فاسد در ماه مبارک رمضان شناسایی و معدوم شدند.
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار در پایان، تأکید کرد: با توجه به امکان اطلاع رسانی تخلفات از سوی مردم، حدود ۸ هزار مرکز متخلف بهداشتی به مراجع قضایی ارجاع داده شدند و تعداد ۳ هزار و ۵۰۰ مورد آن تعطیل شد.