کد خبر: ۱۲۶۵۳۶
تاریخ انتشار: ۰۵:۴۵ - ۲۰ مهر ۱۳۹۵ - 2016October 11
شفا آنلاین>تغذیه>گوشت خام و نیم‌پز ممکن است حاوی توکسوپلاسما و انواع دیگر باکتری‌ها باشد و موجب انتشار میکروب‌ها به سایر غذاها شود، بنابراین بهترین کار این است که نگهداری و پخت‌وپز غذاهای مختلف را در مکان‌های جداگانه انجام دهید. نکات زیر می‌تواند در این زمینه راهگشا باشد:
به گزارش شفا آنلاین،   تخته مخصوص خرد کردن برای مصارف مختلف داشته باشید؛ یکی برای گوشت و دیگری برای سایر محصولات.
        هنگام خرید مرغ، ماهی، گوشت قرمز، تخم‌مرغ، آن را در کیسه‌های جداگانه‌ای دور از سایر محصولات قرار دهید.
        تخم‌مرغ را در جعبه مخصوص به خود و در بخش اصلی یخچال نگهداری کنید به‌جای آن که آن را در قسمت در یخچال قرار دهید.
برچسب ها: غذاها ، جداگانه ، گوشت خام
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: