۵ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۲۳
کد خبر: 82399703
T T
۰ نفر
مرغ در فارس بر اساس استانداردهاي ملي توليد مي شود

شيراز- ايرنا- معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي استان فارس اعلام كرد:‌سالانه 190 هزار تن گوشت مرغ توسط 968 واحد صنعتي مرغداري گوشتي دراستان توليد مي شود كه تمام توليدات بر اساس استاندارهاي ملي عرضه مي شود.

به گزارش دريافتي سه شنبه ايرنا از روابط عمومي سازمان جهاد كشاورزي استان فارس سيد عبدالله جزايري افزود:اين مقدار از توليدات فارس رتبه سوم كشور را دارد.
وي گفت:‌همه سالن هاي پرورش مرغ فارس از استانداردهاي لازم برخوردارند و با مديريت پرورش مرغ به شيوه هاي نوين و رعايت مسائل بهداشتي و قرنطينه اي و نيز استفاده از جيره ي غذايي با منشاء گياهي نظير ذرت و كنجاله سويا، از ورود عوامل بيماري زا در جايگاه هاي پرورش مرغ جلو گيري مي شود كه نتيجه ي آن بيمار نشدن مرغ و عدم استفاده از آنتي بيوتيك است.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي فارس گفت: به ندرت پيش مي آيد كه مرغدار مجبور به استفاده از دارو شود و در اين شرايط، دامپزشك، پس از بررسي، دارو تجويز مي كند كه نكته مهم در اين موضوع، رعايت دوره منع مصرف دارو تا كشتار است كه مرغداران استان فارس و مسئولان بهداشتي پرورش مرغ به آن توجه ويژه اي دارند و اين دوره، تحت نظر دامپزشك كاملا رعايت مي شود.
جزايري در باره دوره منع مصرف دارو گفت:‌ اين دوره در مرغ ها، بسته به نوع دارو، از 5 تا 10 روز پس از قطع مصرف است و پس از سپري شدن دوره، دامپزشك مربوط گواهي سلامت و مجوز بارگيري و حمل مرغ زنده به كشتارگاه صادر مي كند.
وي با رد ادعاي برخي مبني بر وجود بقاياي داروي مصرفي در بافت مرغ، از آنان خواست مستندات علمي خود را براي پيگيري هاي لازم ارائه كنند.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي فارس گفت: بخش قابل ملاحظه اي از توليدات گوشت مرغ استان فارس به كشورهاي حوزه خليج فارس به خصوص عمان و امارات متحده عربي صادر مي شود كه اين كشورها براي واردات گوشت مرغ مورد نياز خود، با اعمال محدوديت هاي شديد بهداشتي، داشتن استاندارد جهاني توليدات را ملاك قرار مي دهند.
دريافت خبر:‌رضا قادري ** انتشار دهنده:‌غلامرضا مالك زاده
7387 / 1876

سرخط اخبار استان‌ها