• دوشنبه / ۲ اسفند ۱۳۹۵ / ۱۲:۳۸
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 95120201156
  • خبرنگار : 90069

افزایش خطر دیابت با مصرف روزانه "نان تُست آغشته به کَره"

افزایش خطر دیابت با مصرف روزانه "نان تُست آغشته به کَره"

متخصصان تغذیه و سلامت هشدار می‌دهند که مصرف روزانه دو برش نان تست آغشته به کَره می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را دو برابر کند.

به گزارش ایسنا، براساس مطالعه‌ای که روی بیش از ۳۰۰۰ نفر انجام شده مصرف این مقدار نان تست آغشته به کره در وعده صبحانه روزانه خطر ابتلا به دیابت را ظرف پنج سال تا دو برابر افزایش می‌دهد.

متخصصان می‌گویند: این یافته بار دیگر بر اهمیت انتخاب رژیم غذایی مدیترانه‌ای تاکید می‌کند که غنی از حبوبات، غلات کامل و سبوس‌دار، میوه، سبزی و خشکبار است و مقدار غذاهای گوشتی آن به ویژه گوشت قرمز و همچنین شیرینی‌جات در آن کمتر است.

به گزارش روزنامه تلگراف، این متخصصان همچنین متذکر شدند: شواهد بیشتری حاکی از آن است که رژیم‌های غذایی گیاهی، هم برای سلامتی انسان‌ها مفیدتر است و هم تاثیر سوء کمتری بر محیط زیست دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha