۸ تیر ۱۳۹۶، ۱۱:۱۹
کد خبر: 82580255
T T
۰ نفر
60 واحد صنفي متخلف در شهرستان دماوند جريمه شدند/پلمپ 4 مركز عرضه مواد غذايي

تهران – ايرنا - رئيس اتاق اصناف شهرستان دماوند گفت: در بازرسي از يك هزار و200 واحد صنفي شهرستان در ماه مبارك رمضان، 60 واحد متخلف شناسايي و برابر مقررات جريمه شدند.

عليرضا خواجه ايي روز پنجشنبه در گفت و گو با ايرنا اظهار كرد: واحد بازرسي و نظارت اصناف شهرستان دماوند در ماه مبارك رمضان با بكارگيري تمام توان خود و برنامه ريزي سازماني مناسب، تيم هاي دو نفره را براي بازرسي از صنوف بويژه اصناف مرتبط با كالاهاي سبد خانوار اعزام كرد.
وي گرانفروشي، كم فروشي و تقلب درعرضه كالا را از عمده تخلفات واحدهاي صنفي برشمرد و گفت: پس از تشكيل پرونده، واحدهاي صنفي متخلف به اداره تعزيرات حكومتي ارسال مي شوند.
رييس اتاق اصناف شهرستان دماوند با بيان اينكه طي يك ماه اخير، 15 گشت مشترك با ديگر ادارات همچون تعزيرات حكومتي، بهداشت و درمان و محيط زيست صورت گرفت، خاطرنشان كرد: تنظيم بازار و كنترل واحدهاي صنفي باهدف عرضه كالا با قيمت مناسب به مردم در ايام ماه مبارك از محوري ترين سياست هاي مجمع امورصنفي شهرستان بود.
خواجه ايي با بيان اينكه نظارت بر رستوران ها، ميوه فروشي ها، قنادي، نانوايي ها و مواد پروتئيني بيش از ديگر مواردها در ماه رمضان مورد توجه قرار گرفت، گفت: در اين بازرسي ها تعدادي از واحد هاي صنفي نيز پلمپ شدند كه دليل عمده از آنان، نداشتن جواز كسب بود.
اين مقام مسوول از متصديان واحدهاي صنفي خواست با رعايت قوانين نظام صنفي، در قيمت كالاها انصاف داشته باشند و به مشتريان و شهروندان توصيه كرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفي، مراتب را به واحد بازرسي و نظارت اصناف دماوند اطلاع دهند.

**كشف و معدوم‌سازي بيش از دوهزار كيلوگرم مواد غذايي تاريخ گذشته و غيربهداشتي
رئيس مركز بهداشت شهرستان دماوند نيز با بيان اينكه در ايام ماه مبارك رمضان سال جاري دو هزار و 178 كيلوگرم مواد غذايي تاريخ گذشته و غير بهداشتي در واحد‌‎هاي صنفي شهرستان دماوند كشف و معدوم‌سازي شد، گفت: طي بازرسي هاي صورت گرفته توسط پنج تيم به صورت شبانه روزي، علاوه بر كشف مواد غذايي غير بهداشتي، تعداد 4 واحد صنفي نيز پلپ شد.
حسن طهماسبي با بيان اينكه طي يك ماه گذشته خوشبختانه مورد خاصي از نظر بهداشتي در واحدهاي صنفي مشاهده نشد، گفت: در اين بازرسي ها، علاوه بر نظارت بر نوع كالا، سنجش بهداشت آب و كلرسنجي استخرهاي سطح شهرستان نيز صورت گرفت كه خوشبختانه مورد خاصي نبود.
طهماسبي در خصوص شيوع برخي بيماري‌ها در فصل تابستان و توجه به نكات بهداشتي ذبح دام نيز گفت: يكي از اقداماتي كه به همت شهرداري ها و شبكه بهداشت شهرستان در بخش ذبح و نگهداري گوشت كليه دام ها در كشتارگاه هاي سطح شهرستان صورت گرفته، تهيه پيش سردكن بود كه بر اين اساس بعد از گذشت 24 ساعت، گوشت در اختيار مراكز عرضه مواد پروتئيني قرار مي‌گيرد.
خبرنگار: الهام حيدري**انتشاردهنده: محمد بيدارمنش
تهرام/7246 / 6139
۰ نفر

سرخط اخبار جامعه