نیازعلی ابراهیمی پاك روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر سالیانه دو هزار و 500 تن ماهی خوراكی در استان تولید می شود.
رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان قزوین از حاشیه رودخانه شاهرود در بخش های الموت غربی و شرقی به عنوان یك مكان بسیار مستعد برای پرورش ماهی خوراكی یاد و اظهاركرد: برای پرورش ماهیان خوراكی در این منطقه از سرمایه گذاران حمایت خواهیم كرد.
ابراهیمی پاك، تشكیل تعاونی های روستایی را برای توسعه فعالیت های مربوط به شیلات و آبزی پروری ضروری دانست و اظهار داشت: در هر نقطه از استان كه دارای شرایط مساعد بوده و منابع آبی به میزان لازم و كافی وجود داشته باشد، می توان به در حوزه شیلات و آبزی پروری فعالیت داشت.
رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان قزوین در پایان با اشاره به لزوم افزایش سرانه مصرف ماهی در سطح جامعه بویژه نسل نوجوان و جوان، افزود: با استفاده از ظرفیت های موجود برای پرورش ماهیان خوراكی، می توان ضمن اشتغال زایی و كمك به اقتصاد استان و كشور، به تولید غذای سالم برای جامعه پرداخت.
199 واحد در استان قزوین به كار پرورش ماهیان خوراكی می پردازند.
3013/ 6128
ظرفیت پرورش ماهیان خوراكی در استان قزوین تا چهار برابر قابل افزایش است
۱۳ خرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۵۰
کد خبر:
82098555
قزوین-ایرنا- رئیس سازمان جهاد كشاورزی قزوین گفت: با استفاده از قابلیت رودخانه شاهرود در بخش های الموت غربی و شرقی، ظرفیت پرورش ماهیان خوراكی در استان تا چهار برابر قابل افزایش است.
سرخط اخبار استانها
-
عامل وقوع قتل در کرمان کمتر از ۲۴ ساعت دستگیر شد
کرمان- ایرنا- رییس پلیس آگاهی استان کرمان از شناسایی و دستگیری عامل…
-
پژوهشگران مشهدی ۲ دارو با پایه زعفران تولید کردند
مشهد- ایرنا- محققان یک شرکت دانشبنیان زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی…
-
مشاور وزیر کار: جهش تولید با مشارکت مردم توسعه اقتصادی به همراه دارد
ساری - ایرنا - مشاور وزیر و رئیس مرکز بازرسی، ارزیابی عملکرد و ارتباطات…
-
فسیل زنده در تالاب بین المللی هامون مشاهده شد
زاهدان- ایرنا- مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان از مشاهده…