آغاز اجرای طرح الگوی کشت در هرمزگان
طرح الگوی کشت در 70 هزار هکتار از زمینهای کشاورزی هرمزگان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ؛ معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: هدف از اجرای این طرح تنوع کشت ، استفاده بهینه از منابع آبی و بازار فروش محصولات است.
سیدحسن حسینی افزود:این طرح در زمینهای صیفی و سبزی استان در سطح 52 هزار هکتار اولویت بیشتری دارد.
وی گفت:بر اساس این طرح کارشناسان جهادکشاورزی استان با بررسی و اندازه گیری مقدار آب ، شوری آب ، وسعت زمین زراعی ، کیفیت خاک و شرایط اقلیمی هر منطقه الگوی کشت به کشاورزان ارائه می دهند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت :کشت کلزا و گندم از مهمترین برنامه های طرح الگوی کشت در استان است که با توجه به خرید تضمینی به کشاورزان توصیه می شود.
حسینی افزود :گیاهان دارویی و بادام زمینی از دیگر محصولاتی است که در این طرح کشت آنها افزایش می یابد.
وی گفت :گوجه فرنگی ، بادمجان ، فلفل ، خیار ، کدو و پیاز بیشترین محصولات سبزی و صیفی است که در استان تولید می شود.
در هرمزگان سالانه بیش از یک میلیون و 370 هزار تن محصول سبزی و صیفی در استان تولید می شود.
استان هرمزگان جز چهار استان تولید کننده محصولات سبزی و صیفی در فصل زمستان است.