به گزارش روز دوشنبه ايرنا محمد كاظمزاده تصريح كرد: با توجه به افزايش درجه حرارت در روزهاي اخير مصرف جدي مايعات، ميوه و سبزيجات از زمان افطار تا سحر بايد مورد توجه قرار گيرد.
وي اضافه كرد: افراد روزه اولي و سالمندان نياز است با رعايت بيشتر تغذيه سالم، مصرف مايعات مناسب و استفاده بيشتر از فيبرها به صورت ميوه و سبزي در وعده هاي غذايي شام و سحر با كمبود آب بدن مقابله كنند.
كاظمزاده با تاكيد بر استفاده از شربتهاي سنتي و كم شكر در وعده افطار و سحر افزود: انواع شربتهاي سنتي از جمله تخم شربتي و خاكشير ميتواند شرايط روزه داري را براي روزه داران به صورت مطلوبتري رقم بزند.
وي همچنين با اشاره به توزيع مواد غذايي غير بهداشتي در ماه مبارك رمضان افزود: برخي افراد بدون داشتن مجوز بهداشتي اقدام به طبخ آش و حليم در ماه مبارك رمضان مي كنند.
وي تصريح كرد: شهروندان مواد غذايي مورد نياز خود را از مكانهاي معتبر و با مجوزهاي بهداشتي تهيه كنند.
ماه رمضان امسال مصادف شده با ماههاي خرداد و تيرماه كه شرايط آب و هوايي به نسبت گرمتر از ديگر فصول سال است.
7523/6993
خبرنگار: مرضيه بختياري**انتشار:اكبر بهاروند
تاكيد دانشگاه علوم پزشكي همدان بر رعايت اصول تغذيه در ماه رمضان
۲۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۰۶
کد خبر:
82562074
همدان - ايرنا - مدير نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي همدان گفت: با توجه به افزايش درجه حرارت در تابستان و همزماني ماه مبارك رمضان با فصل گرما رعايت اصول تغذيه صحيح ضروري است.
سرخط اخبار استانها
-
مدارس و مراکز علمی آموزش و پرورش خراسان رضوی تا پنج شنبه تعطیل شد
مشهد-ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی گفت: کلیه مدارس…
-
«سید» با داغ دوریت چه کنیم؟
سمنان - ایرنا- مردم ولایت مدار سمنان در اقدامی خوجوش در پی شهادت آیتالله…
-
هواشناسی کرمانشاه برای سهشنبه و چهارشنبه هشدار سطح زرد صادر کرد
کرمانشاه - ایرنا - اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه در اطلاعیهای…
-
فیلم| تجمع و عزاداری مردم تبریز در سوگ خادمان صدیق
تبریز- ایرنا- مردم تبریز در اجتماع باشکوه در غم فقدان خادمان صدیق…