• سه‌شنبه / ۱۸ مهر ۱۳۹۶ / ۱۶:۲۱
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 96071810023
  • منبع : سفارتخانه‌های ایران در خارج کشور

در بیست و سومین کنگره بین‌المللی آبیاری و زهکشی در مکزیک

سفیر ایران در مکزیک: برای مقابله با تخریب محیط زیست آمادگی داریم

سفیر ایران در مکزیک: برای مقابله با تخریب محیط زیست آمادگی داریم

سفیر ایران در مکزیک گفت: جمهوری اسلامی ایران برای اقدامات و همکاری بین‌المللی در زمینه مقابله با تخریب محیط زیست و حفط منابع پایدار آبی برای تضمین امنیت غذایی، اهمیت زیادی قائل و آماده است با کشورهای مختلف در این زمینه همکاری کند.

به گزارش ایسنا،‌ محمدتقی حسینی در بیست و سومین کنگره بین‌المللی آبیاری و زهکشی که در مکزیک در حال برگزاری است،افزود: قرار است در این کنگره از کمیته آبیاری و زهکشی جمهوری اسلامی ایران به دلیل اقدامات انجام شده قدردانی به عمل آید.

سعید نیریزی - رئیس کنگره- با اشاره به چالش های موجود در تامین آب سالم به ویژه در میان کشورهای در حال توسعه اظهار کرد: کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی تمام تلاش خود را به کار می‌گیرد تا کشورهای دنیا برای کاهش فقر و رفع گرسنگی  و تامین آب مورد نیاز خود با مشکلات کمتری مواجه باشند.

وی در ادامه گفت: چالش‌های جهانی نظیر کمبود آب شیرین و تغییرات آب و هوایی نیازمند ابتکار عمل جهانی با مشارکت و هم‌افزایی تمامی بخش‌های مرتبط در مناطق مختلف جغرافیایی است.

پنیا نیتو -رئیس جمهور مکزیک- نیز در این اجلاس با اشاره به تغییرات اقلیمی، تامین منابع آبی برای کشاورزی و آب شرب سالم را یک مسئولیت مشترک بین‌المللی توصیف کرد و از شرکت کنندگان کنگره خواست تا راه‌حل‌های عملی برای مقابله با چالش‌ها ارائه کنند. نمایندگان بانک جهانی و سازمان خواروبار و مواد غذایی نیز در این اجلاس سخنرانی کردند.

به گزارش ایسنا، علیمراد اکبری - معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی، همچنین نمایندگانی از وزارت نیرو و شرکت‌های بخش خصوصی جمهوری اسلامی ایران در این کنگره شرکت کرده اند.

کنگره بین‌المللی آبیاری و زهکشی مهمترین کنگره در این زمینه در سطح بین المللی است و با برخورداری از شبکه‌ای گسترده از دانشمندان و متخصصان از ۸۰ کشور دنیا در امور آبیاری و زهکشی فعالیت می کند. این کنگره اولین بار در سال ۱۹۵۱ تشکیل شد و در طی ۶۶ سال گذشته به طور منظم هر سه سال یک بار برگزار شد. کشور مکزیک دومین بار است که میزبان این کنگره بین المللی است. جمهوری اسلامی ایران از اعضای با سابقه این کنگره است و متخصصان کشورمان نقش مهمی در پیشبرد اهداف آن ایفا کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha