۱۵ فروردین ۱۳۹۷، ۷:۵۴
کد خبر: 82877070
T T
۰ نفر

2112 رستوران و اغذیه‌فروشی در نوروز پلمب شد

۱۵ فروردین ۱۳۹۷، ۷:۵۴
کد خبر: 82877070
2112 رستوران و اغذیه‌فروشی در نوروز پلمب شد

تهران - ایرنا - مسئول برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشكی از معدوم شدن هزار و 341 تن مواد غذایی تاریخ گذشته و پلمب دو هزار و 112 رستوران و مركز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف در ایام نوروز خبر داد.

رضا غلامی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا، افزود: بیشتر اماكنی كه پلمب شدند، رستوران و چلوكبابی و پس از آن نانوانی ها و قنادی ها بودند و علاوه بر پلمب دو هزار و 112 اغذیه فروشی غیر بهداشتی، 10 هزار و 221 رستوران و مركز تهیه و توزیع مواد غذایی غیر بهداشتی و متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی گفت: در این مدت 782 هزار و 163 مورد بازرسی انجام شد كه 27 هزار مورد آن مربوط به رستوران های بین راهی و 18هزار و 33 بازرسی مشترك با سازمان تعزیرات و دیگر دستگاه ها بوده است.
غلامی از توسعه تجهیزات بازرسی و بهبود عملكرد پورتال بازرسی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت در نوروز امسال خبر داد و گفت: با اخطارهای رفع نقص و اصلاح آن در محیط، آمار پلمب مراكز تهیه و توزیع مواد غذایی كاسته شد.
مسئول برنامه سلامت نوروزی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت از كنترل 205 هزار و 649 شبكه آبرسانی خصوصی و عمومی از 15 اسفند 96 خبر داد و اضافه كرد: كنترل سنجی كلر آب نیز در سراسر كشور انجام شد.
وی با بیان اینكه ایام نوروز سال گذشته 4 هزار مركز تهیه و توزیع غذا و رستوران پلمب شدند، افزود: كاهش این آمار در سال جاری به دو هزار و 112 مورد به دلیل رفع نقص های بهداشتی در محل و همچنین رعایت مسائل بهداشتی از سوی صاحبان اغذیه فروشی هاست.
به گفته غلامی حضور تیم های ویژه بازرسی در طول سال سبب بهبود رعایت اصول بهداشت از سوی صاحبان اماكن فروش و تهیه غذا كمك كرده است.
اجتمام*3377*3063
۰ نفر