آثار مرگ بار فست فود بر مغز انسان

كمبود ويتامين B در فست فودها بر عملكرد سيستم عصبي مركزي عملكرد منفي دارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، كمبود ويتامين B در فست فودها بر عملكرد سيستم عصبي مركزي عملكرد منفي دارد. دكتر انوشه متخصص تغذيه گفت: متاسفانه مصرف فست فود‌ها به علت فقر غذايي آن با مشكلاتي براي جسم همراه است چرا كه غالبا مواد مورد نياز و حياتي بدن (ويتامين‌هاو...) موجود نيست از جمله خطرات مهم و جدي كه در كمين مصرف‌كنندگان فست‌فودهاست تاثيرات آن بر روي عملكرد سيستم عصبي مركزي است. كمبود ويتامين B درفست فود يكي ا زاين خطرات جدي است چرا كه كمبود آن مي‌تواند منجر به تخريب اعصاب، كاهش حافظه بي‌حوصلگي و كندي ذهن شود. وي ادامه داد: از جمله مواردي كه مي‌تواند نگران‌كننده باشد كمبود موادي از جمله منيزيم، روي و آهن در ارزش غذايي فست فودهاست. چرا كه منيزيم از جمله مواد غذايي مهم براي مغز است كه مغز دربرابر نوروتوكسين‌ها (موادي با اثرات تخريبي روي اعصاب) محافظت مي‌كند. وي همچنين گفت: وجود نگه دارنده‌ها نيز در فست فود‌ها را بايد جدي گرفت چرا كه به تدريج مي‌توانند سبب بروز اختلالاتي در سيستم عصبي مركزي شوند.  

منبع: روزنامه آفتاب یزد
 برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار