کاهش 10 درصدی میزان شکر موجود در نوشیدنی‌های صنعتی

2:40 - 04 آذر 1394
کد خبر: ۱۰۲۴۴۵
دسته بندی: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان-رئیس سازمان غذا و دارو گفت: این سازمان از طریق اطلاع‌رسانی روی بسته‌های مواد غذایی از نظر میزان کالری، قند، میزان اسید چرب و نمک توانسته است در تغییر عادات غذایی مردم موثر واقع شود.
کاهش 10 درصدی میزان شکر موجود در نوشیدنی‌های صنعتی


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *