فاز اول صنایع غذایی «گهر دورود» با حضور وزیر کشور افتتاح شد
فاز اول صنایع غذایی گهر دورود ظهر امروز پنجشنبه با حضور عبدالرضا رحمانیفضلی وزیر کشور به بهرهبرداری رسید.
به گزارش ایلنا، صنایع غذایی گهردورود که در ۱۰۰ هکتار وسعت و ۵۰ هکتار زیربنا احداث شده یکی از اموال گروه آریا در استان لرستان بود که با دستور رئیس قوه قضائیه فعالیت آن متوقف و به تملک بانک ملی درآمد و با پیگیریهای صورت گرفته از سوی مدیریت ارشد لرستان طی امروز دوباره فعالیت رسمی خود را با حضور وزیر کشور آغاز کرد.
سیروس درویشی مدیرعامل کارخانه صنایع غذایی گهردورود در حاشیه افتتاح این کارخانه با اشاره به اینکه وسعت کارخانه صنایع غذایی گهردورود ۲۰۰ هکتار است، اظهار داشت: در این کارخانه هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه زیربنای کارخانه ۹۰ هزار مترمربع است، تصریح کرد: فاز اول این کارخانه شامل ۵ دستگاه پریفرمساز با ظرفیت تولید ۲۳ هزار بطری در ساعت است.
مدیرعامل شرکت صنایع غذایی گهردورود با تاکید بر اینکه این کارخانه ظرفیت تولید سالانه ۶۹۰ میلیون بطری را دارد، افزود: در این کارخانه ۳ دستگاه دربزن نیز وجود دارد که با ظرفیت تولید ۳۷ هزار درب بطری در ساعت کار میکنند.
درویشی با اشاره به اینکه سالانه ۶۶۰ میلیون درب بطری در این کارخانه تولید میشود، گفت: در فاز اول این کارخانه ۶۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال دارند.
وی با بیان اینکه در فاز دوم این کارخانه که زیرساختها و تاسیسات آن آماده شده و یک کارخانه برق برای تبدیل برق ۶۳ کیلو ولت به برق ۲۰ کیلو ولت نیز دارد آب معدنی تولید میشود، تصریح کرد: در فاز دوم این کارخانه سالانه ۲۰۰ میلیون بطری تولید میشود.
مدیرعامل شرکت صنایع غذایی گهردورود با تاکید بر اینکه سرمایهگذاری ۳۰۰ میلیارد ریالی برای فاز دوم این کارخانه صورت گرفته است، افزود: فاز سوم کارخانه صنایع غذایی گهردورود در نیمه اول سال ۹۷ به بهرهبرداری میرسد.
درویشی با بیان اینکه در فاز سوم این کارخانه سرمایهگذاری ۱۵۰۰ میلیارد ریالی صورت میگیرد، تصریح کرد: با بهرهبرداری از فاز سوم این کارخانه ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۲ هزار نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال کسب میکنند.