افزایش بیماریها تا 10 سال آینده به علت گرایش به فست فود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بیماری هایی که بر اثر استفاده از فست فود بروز می کند تا 10 سال آینده افزایش خواهد یافت.
دکتر علی جعفریان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود: هر اندازه گرایش و تعداد مراکز عرضه کننده فست فود بیشتر شود به همان نسبت سلامت جامعه با خطر بیشتر مواجه می شود.
وی گفت: متأسفانه مراجعه مردم به مراکز فروش فست فود به علت سرعت تهیه و ارزانی آن زیاد است و جوانان، کودکان، کارمندان و حتی دانشجویان پزشکی هم از این موضوع مستثنی نیستند.
دکتر جعفریان افزود: بسیار تأسف بار است که خوردن این غذای مضر و پرچرب یکی از تفریحات خانواده های ایرانی شده است و نگرانی ما به این علت است که این گرایش موج بیماری هایی را که بر اثر این شیوه غلط غذایی بروز می کند تا 10 سال آینده افزایش خواهد داد.
وی گفت: غذاهای پرچرب و پرنمکی هم چون فست فود هر چه غنی شود و اصلاح شود به علت ماهیت سرخ کردنی که دارد مضر و سرطان زاست و چربی های نامناسب را وارد بدن می کند.
دکتر جعفریان با بیان اینکه مردم باید خود نگران سلامتشان باشند افزود: فست فود مثل سیگار است و تا زمانی که گرایش به آن وجود دارد نمی توان در برابر آن اقدامی انجام داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: متأسفانه گرایش به فست فود از کودکی آغاز می شود و در دراز مدت اثرات زیان باری بر سلامت جامعه می گذارد.