طرح تشدید نظارت بر مواد غذایی در فارس
40 تیم بازرسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر مراکز تهیه و توزیع غذا در ماه مبارک رمضان نظارت می کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، کارشناس مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گفت: در این ماه مبارک، مراکز حساس شامل قنادی ها، رستوران ها، اغذیه فروشی ها، غذاهای بیرون بر، ساندویچ فروشی ها، کله پزی ها و آش فروشی ها به صورت مداوم بازرسی و نظارت می شوند.
سیامک شمس افزود: نظارت بر این مراکز از طریق نمونه برداری از مواد غذایی انجام می شود و نمونه های گرفته شده پس از آزمایش هم در محل مورد نظر با دستگاه های پرتابل و هم در آزمایشگاه های مواد غذایی آزمایش می شوند.
وی با بیان اینکه طرح تشدید نظارت بر مراکز حساس در همه شهرستان ها اجرا می شود افزود: مردم می توانند با استفاده از سامانه بیست و چهار ساعته 190، موارد و تخلفات را به ستاد مرکز سلامت محیط کار اطلاع رسانی کنند.
فعالیت های واحد بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شیراز در مناسبت هایی مثل عید نوروز، ماه مبارک رمضان و ماه محرم بیشتر می شود.