مسمومیت های غذایی شایع ترین بیماری های سفر

یک کارشناس بهداشت مواد غذایی، مسمومیت های غذایی را شایع ترین بیماری های حین سفر عنوان کرد.

به گزارش  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،حسین عبدالعزیزی گفت: غذاهای باقیمانده حتما می بایست در یخچال نگه داری شود و در صورت عدم دسترسی به یخچال، یخدان و فریز از مصرف دوباره غذایی که بیش از 2 ساعت از پخت آن می گذرد باید پرهیز کرد.

وی با بیان اینکه دست ها، تمام سطوح و وسایل آماده سازی غذا را می بایست با مایع ظرفشویی و آب گرم قبل و پس از تماس با گوشت مرغ و ماهی خام شسته شود، افزود: رعایت بهداشت فردی همچون شست و شوی مکرر دست ها با آب گرم و صابون و کوتاه نگه داشتن ناخن ها به حفظ سلامت کمک می کند.

این کارشناس بهداشت تغذیه تصریح کرد: می بایست همواره تخم مرغ را به طور کامل بپزیدو هیچوقت قاشق یا کاسه ی حاوی تخم مرغ خام را در دهان نگذارید.

عبدالعزیزی گفت: هنگامی که در بیرون از منزل کباب می پزید، از ظروف تمیز برای کباب های پخته استفاده کنید و هیچوقت ظروفی را که در آنها گوشت خام قرار داشته و هنوز شسته نشده برای کباب های پخته استفاده نکنید.

وی ادامه داد: در حد امکان غذا را شخصا آماده کرده و از مصرف مواد غذایی در رستوران و غذاخوری های نامطمئن و یا خرید مواد غذایی از دستفروشان خودداری شود و در صورت استفاده از غذای رستوران های بین راه، غذا را به صورت کاملا داغ و یا کاملا سرد مصرف کنید.

عبدالعزیزی در پایان گفت: در هنگام خرید مواد غذایی به تاریخ استفاده و نحوه نگهداری آن که بر روی برچسب بسته بندی غذا نوشته شده دقت شود.
منبع:مهر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار