خبرگزاری کار ایران

سبزیجاتی که باید خام مصرف شوند

متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که تاثیر برخی موادغذایی به صورت تازه، بسیار بیشتر از حالت پخته آن است.

به گزارش ایلنا به نقل از رسانه‌ها، این مواد غذایی عباتند از: کلم بروکلی، این سبزی تیره سرشار از ویتامی C، کلسیم، پتاسیم، پروتئین و ترکیب سولفورافن است، سولفورافن در مبارزه با سلول‌های سرطانی، کاهش فشار خون و بهبود عملکرد قلب موثر است.

نارگیل، نارگیل حاوی مقادیر بالای سدیم، پتاسیم و منیزیم است و استفاده از آب آن به ویژه در مناطق گرمسیری و قبل از ورزش، سبب هیدراته شدن بدن می‌شود. پختن یا خشک کردن نارگیل، سبب از بین رفتن بسیاری از ترکیبات سودمند آن می‌شود.

انواع میوه،‌متخصصان توصیه می‌کنند که تمام میوه‌ها به صورت تازه مصرف شوند و از پختن و کمپوت کردن میوه خودداری شود.

در این گزارش آمده است که خشک کردن میوه‌ها، سبب افزایش قند، کالری و کربوهیدرات آنها می‌شود و برای جلوگیری از چاقی، باید با دقت مصرف شود. سیر،‌سیر معمولا به صورت پخته و برای اضافه کردن عطر و طعم به غذا استفاده می‌شود. سیر حاوی ماده‌ای به نام آلیسین است که خاصیت ضدباکتریایی فوق‌العاده‌ای دارد.

کد خبر : ۴۵۱۰۱۵