به گزارش مهر، مدیر مرکز بهداشت شماره ۲ اصفهان گفت: بدنبال بازرسی‌های انجام شده روی مواد غذایی در سطح بازار، ۲۰ تن مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته از سطح عرضه کشف، ضبط و معدوم شد.

آیت سهرابی در این زمینه اظهار داشت: با بازرسی‌های شبانه روزی انجام شده توسط تیم بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان طی چند هفته گذشته حدود ۲۰ تن مواد غذایی فاسد، تاریخ گذشته و غیرقابل مصرف در سطح عرضه کشف و جمع‌آوری شد و با انتقال به مركز بهداشت برای معدوم سازی به سایت دفن بهداشتی پسماندها واقع در گردنه زینل منتقل شد.

وی بیان داشت:این ۲۰ تن مواد غذایی فاسد شامل گوشت قرمز، مرغ، ماهی، خرما و انواع تنقلات است.

مدیر مرکز بهداشت شماره ۲ اصفهان تصریح کرد: رسیدگی به شكایات مردمی از اولویت‌های كاری بازرسان بهداشت محیط است.

وی گفت: اولویت کاری و یکی از مهمترین اهداف ما بالا بردن سطح آگاهی و آموزش جامعه است.

سهرابی اظهار داشت: بر این اساس با تلاش شبانه روزی تلاش داریم تا سلامت جامعه در عرصه‌های تغذیه‌ای و امنیت غذایی با عرضه مواد غذایی غیرقابل مصرف به مخاطره نیفتد.

وی بیان داشت: از همه مردم جامعه انتظار داریم ضمن انجام خود مراقبتی، از طریق سامانه رسیدگی به شكایات (۱۴۹۰) همكاری لازم را با پرسنل بهداشت محیط داشته باشند.

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 483597

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 7 =