به گزارش ايرنا مهنوش صاحبدل دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار كرد: با توجه به تغيير سبك زندگي و عادات غذايي، مصرف اين سه ماده غذايي بايد در دوران زندگي به ويژه موارد خاص كاهش يابد.
وي افزود: مصرف آجيل به صورت خام و بدون نمك، ميوه هاي كم شيريني، حذف شدن نوشيدني از جمله نوشابه و شربت از برنامه غذايي و كاهش مصرف فست فودها بايد در الگوي غذايي رعايت شود.
صاحبدل ادامه داد: نتيجه مصرف فست فود به جاي تاثير مناسب بر رشد جسماني، اضافه وزن و چاقي است كه در آينده نيز بر روي قد و هوش تاثير منفي مي گذارد.
مسئول واحد بهبود تغذيه مركز بهداشت خوزستان گفت: حذف كردن قند و شكر در كنار چاي، نگذاشتن نمكدان بر سر سفره و كاهش غذاهاي سرخ كردني از جمله گام هاي موثر در اصلاح الگوي مصرف مواد غذايي است.
وي در ادامه با اشاره با تاكيد بر رعايت الگوي مصرف مواد غذايي از كودكي افزود: ذائقه كودكان را از ابتدا به مواد، شور، شيرين و يا چرب عادت ندهيم چون براي سلامتي نسل آينده مهم است.
صاحبدل خاطرنشان كرد: مواد غذايي مناسب از جمله توت و خرما همراه چاي، چربي هاي مفيد مانند گردو و يا هسته انگور نيز بايد به مقدار مناسب مصرف شود چون در غير اين صورت عوارضي را به همراه دارد.
هفته بسيج ملي اصلاح الگوي مصرف صحيح قند، نمك و چربي از 29 آذر تا 13 دي ادامه دارد.
3004/ 6037
يك مسئول مركز بهداشت خوزستان: الگوي مصرف قند، نمك و چربي در شب يلدا رعايت شود
۳۰ آذر ۱۳۹۴، ۱۵:۲۵
کد خبر:
81888225
اهواز - ايرنا - مسئول واحد بهبود تغذيه مركز بهداشت خوزستان گفت: ضروري است الگوي مصرف مواد غذايي در خصوص قند، نمك و چربي در شب يلدا رعايت شود.
سرخط اخبار استانها
-
بازدید از آرامگاه فردوسی امروز سه شنبه رایگان است
مشهد- ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی…
-
بارقه امید در شهرکهای صنعتی مازندران با توسعه زیرساختها
ساری- ایرنا- بهره برداری و توسعه پست برق ۳۸۵ مگاولت آمپر شهرک صنعتی…
-
معاون علمی رییس جمهور: استفاده از اعتبار مالیاتی در صنایع مغفول مانده است
قزوین - ایرنا - معاون علمی و فناوری رییس جمهور گفت: اعتبار مالیاتی…
-
۲ هزار قوطی شیرخشک احتکاری از انبار یک داروخانه بم کشف شد؛ بازداشت یک نفر
کرمان- ایرنا- رییس تعزیرات حکومتی بم اعلام کرد: ۲ هزار قوطی شیر خشک…