به گزارش روز سه شنبه ايرنا از سازمان غذا و دارو، وحيده شايگان افزود: باتوجه به اينكه تقريبا اغلب اقشار جامعه و به ويژه كودكان، نوجوانان و جوانان در گروه مصرف كنندگان عمده فست فودها قرار مي گيرند، لازم است براي توليد فرآورده هاي غذايي سالم به موارد بهداشتي توجه لازم شود.
وي ادامه داد: توصيه مي شود زماني كه مقدار روغن فرار به 15-25 درصد ظرفيت اصلي دستگاه رسيد، روغن تخليه شده و روغن جديد جايگزين شود . زمان مناسب تعويض روغن مانعي براي تشكيل اسيدهاي چرب آزاد و ساير تركيبات بيماري زا خواهد بود.
شايگان اضافه داد: دماي مناسب پخت و سرخ كردن، بسته به نوع و اندازه و مقدار ماده غذايي متغير است اما بطور معمول دما به 160-200 درجه سانتي گراد مي رسد. هرچه دماي پخت كمتر باشد آسيب كمتري به ساختار روغن، ماده غذايي و نهايتا به مصرف كننده وارد مي شود.
وي اظهار داشت: در بسياري از كشورهاي دنيا در رستوران هاي زنجيره اي مشهور كه رضايت مشتري و كيفيت غذا كاملا جزو الزامات واحد توليدي است ، سيستم HACCP (سيستم بهداشتي در مديريت كيفيت در صنايع غذايي) اجرايي شده است و در چنين واحدهايي، تمام زنجيره تهيه و توليد غذا تحت كنترل است.
كارشناس مواد غذايي گروه روغنهاي خوراكي اداره كل نظارت بر فرآوردههاي غذايي سازمان غذا و دارو افزود:بنا بر نظريه سازمان جهاني بهداشت ، انسان سالم، محور توسعه بوده و توليد غذاي سالم ، مطمئن و مغذي، اساس توسعه پايدار كشورها است.
شايگان ادامه داد: نياز انسان به غذا مانند نياز او به آب ، هوا، امنيت و ايمني، امري حياتي وغيرقابل چشم پوشي است بنابراين ضرورت دارد مراحل توليد مواد غذايي، تحت كنترل و نظارت افراد متخصص و كارشناس باشد تاغذاي سالم دست مصرف كننده برسد.
اجتمام**9185**1569**تنظيم كننده: سادات حسيني خواه ** انتشار: علي حبيبي
*آگاهي از آخرين اخبار اجتماعي و حوادث ايران و جهان در كانال تلگرام گروه اجتماعي ايرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej
كارشناس سازمان غذا و دارو اعلام كرد
لزوم بكارگيري مسئول فني در فست فود فروشي ها
۱۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۴:۴۱
کد خبر:
82586248
تهران - ايرنا - كارشناس مواد غذايي گروه روغنهاي خوراكي اداره كل نظارت بر فرآوردههاي غذايي سازمان غذا و دارو گفت: حضور مسئول فني ماهر و مجرب به منظور نظارت و كنترل عوامل بهداشتي كلي و همچنين رعايت اصول و شرائط مناسب توليد در واحدهاي توليد مواد غذائي فست فود (غذاهاي آماده) ، موجب كاهش نگراني از كيفيت غذا مي شود.
سرخط اخبار جامعه
-
تغییر زمان آزمون پایههای دهم، یازدهم و دوازدهم دانشآموزان
تهران - ایرنا - مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش از…
-
مرحله دوم طرح هوشمند کنترل سارقان سابقهدار در هشت استان عملیاتی شد
تهران - ایرنا - رئیس پلیس آگاهی فراجا از عملیاتی شدن مرحله دوم طرح…
-
تشدید فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداریهای محلی
تهران - ایرنا- سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به تشدید فعالیت…
-
بارش رگباری باران و وزش شدید باد در ۱۰ استان/ آمادهباش هلالاحمر
تهران - ایرنا - رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره…