زمان مصرف چای

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: چای را باید یک ساعت قبل از مصرف غذا نوشید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، حسن مکرمی گفت: یک گیاهی است که با فرآوری و تخمیر به صورت شکل ظاهری درمی‌آید. 
 
وی افزود: در خرید چای باید از محل فرآوری، بسته‌بندی و نگهداری بهداشتی آن اطمینان داشته باشیم و بسته چای باید دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت باشد. 
 
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: در مصرف چای باید بدانیم که افزودنی‌های آن مجاز بوده و از آنجا که برخی چای‌ها از مبادی غیرقانونی وارد کشور می‌شوند ممکن است دارای عوارض زودهنگام و یا دیرهنگام بالینی باشند. 
 
وی با بیان اینکه مهم‌ترین موضوع در مصرف چای اطمینان از سلامت چای، زمان مصرف و استفاده محدود و کمرنگ است، افزود: از آنجا که چای و همه دم نوش‌ها با فلزات دو ظرفیتی غیرهم ترکیب می‌شوند و اجازه جذب آهن یا کلسیم را نمی‌دهند لازم است یک ساعت قبل و دو ساعت بعد از مصرف غذا از خوردن چای پرهیز شود. 
 
مکرمی اظهار کرد: شهروندان در خرید چای دقت کنند که برچسب کنترل اصالت سلامت کالا بر آن نصب شده باشد. 
 
مکرمی اظهار کرد: چای به خاطر داشتن ترکیبی به نام پانون رفع خستگی می‌کند اما نباید از چای پررنگ استفاده کنیم چرا که مصرف چای پررنگ ادرار آور است و موجب از دست رفتن آب بدن می‌شود. 


منبع: ایسنا 

 برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.