کاوه زرگران بیان کرد: نمی‌توانیم محصولات صنایع غذایی ایران را مشمول مالیات کنیم، در حالی که بر محصولات غذایی تولید شده در اصناف و تولیدات زیرپله‌ای نظارتی صورت نمی‌گیرد که در نهایت سبب سوق پیدا کردن مصرف‌کنندگان به سمت محصولات این واحدها خواهد شد. دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران با اشاره به اینکه صنایع غذایی ایران امروز با مشکلات بسیاری دست به گریبان است بر لزوم گسترش نظارت بر تمامی حلقه‌های زنجیره غذا تاکید کرد. وی در ادامه با اشاره به مشارکت بالای صنایع غذایی ایران در برنامه کاهش مصرف نمک، شکر و چربی در محصولات صنایع غذایی، کاهش مصرف آنها توسط مردم را مستلزم تمرکز بر فرهنگ‌سازی و آشنایی مردم با مخاطرات مصرف بالای مواد غذایی پر نمک، چرب و با قند بالا عنوان کرد. به گزارش روابط عمومی کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران، کاوه زرگران در مراسم روز جهانی غذا با بیان اینکه شهرنشینی تاثیرات قابل‌توجهی بر عادات غذایی مردم جهان داشته است، تصریح کرد: مردم امروز زمان کمتری را برای آماده کردن غذا در خانه صرف می‌کنند و از رژیم‌های غذایی عمدتا فیبردار و گیاهی به سمت رژیم‌های سرشار از شکر، چربی، نمک، گوشت و سایر محصولات حیوانی روی آورده‌اند. وی رژیم‌های غذایی ناسالم را مهم‌ترین عامل ریسک ابتلا به بیماری‌های غیرواگیردار چون بیماری‌های قلبی و عروقی اعلام کرد و گفت: در کشورهای مختلف برنامه‌های متعددی برای کنترل عوامل ریسک ابتلا به بیماری‌های غیرواگیردار به اجرا گذاشته شده است و در کشور ما نیز به پیروی از سازمان جهانی بهداشت برنامه کاهش میزان نمک، چربی و شکر در فرآورده‌های غذایی اجرا شده است. زرگران با تاکید بر مشارکت بالای صنایع غذایی ایران در برنامه کاهش میزان نمک، شکر و چربی در فرآورده‌های غذایی، کاهش اسید چرب ترانس مارگارین سفره از ۱۰ به ۲ درصد، کاهش میزان نمک در رب گوجه‌فرنگی از ۲ به ۵/ ۱ درصد و کاهش ۱۰ درصدی قند نوشابه‌های گازدار را از نمونه‌های اجرای این برنامه در صنایع غذایی ایران برشمرد. وی با بیان اینکه صنایع غذایی ایران در ارتباط با استفاده از برچسب نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای در محصولات تولیدی بیشترین همراهی را با سیاست‌گذاران بخش سلامت کشور داشته است، استفاده از ریزمغذی‌ها چون ویتامین‌های آ و دی، روی، آهن و اسید فولیک در محصولات صنایع غذایی را از اقدامات صنایع غذایی ایران در راستای ارتقای سطح سلامت جامعه اعلام کرد. زرگران کاهش مصرف قند، نمک و چربی در کشور را نیازمند تمرکز بر فرهنگ‌سازی و آشنایی مردم با مخاطرات مصرف بالای آنها دانست و تاکید کرد: با وجود اجرای سیاست کاهش میزان نمک، شکر و چربی در محصولات صنایع غذایی ایران همچنان شاهد مصرف بالای این محصولات در سفره‌های ایرانی هستیم، در حالی که در کشورهایی که در اجرای طرح کاهش مصرف نمک، چربی و شکر موفق عمل کرده‌اند این طرح به‌صورت بلندمدت اجرا می‌شود و از دوران مدرسه به نحوی آموزش داده می‌شود که نیازی به نمکدان در سفره نیست.