جایگزینی گوشت بوقلمون ترویج مصرف غذاهای سالم
کارشناسان تغذیه جایگزینی گوشت بوقلمون با گوشت قرمز را برای ترویج مصرف غذاهای سالم
توصیه می کنند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، توسعه واحدهای پرورش بوقلمون به روش صنعتی یکی از برنامه های سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان برای تحقق این هدف است .
معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت:هم اکنون پنج واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت تولید 16 هزار قطعه در هردوره در این استان فعال است .
مصطفی شاه حسینی افزود : با توجه به مقاومت بیشتر این پرنده در برابر بیماری ها در مقایسه با سایر طیور،تلفات کم و هزینه های کم ،پرورش بوقلمون مورد استقبال تولید کنندگان قرار گرفته است .
کامبیز جعفری تولید کننده بوقلمون درجنوب شهر گرمسار و دبیر انجمن تولید کنندگان بوقلمون در کشورهم گفت : صنعت پرورش بوقلمون پر بازده و به صرفه است .
وی افزود : پروتئین ،اسید آمینه وفسفر بالا وچربی کم از ویژگیهای گوشت بوقلمون است .
جعفری گفت : درحالی که سرانه مصرف گوشت بوقلمون به ازای هرنفر در دنیا 10کیلوگرم است این سرانه درکشور ما 350گرم به ازای هرنفر گزارش شده که این ارقام لزوم تبلیغ و ترویج مصرف گوشت این پرنده پرخاصیت را در سفره ایرانی مشخص می کند.
در کشور 244واحد پرورش بوقلمون فعال است .