۲۸ مهر ۱۳۹۴، ۱۷:۲۵
کد خبر: 81807253
T T
۰ نفر
توصيه هاي بهداشتي سازمان دامپزشكي براي ذبح دام ايام محرم

تهران - ايرنا - مديركل دفتر نظارت بر بهداشت عمومي و مواد غذايي سازمان دامپزشكي كشور تاكيد كرد: قبل از خريد، ذبح، مصرف گوشت و اندام هاي داخلي دام قرباني حتما با كارشناسان دامپزشكي مشورت كنيد.

به گزارش ايرنا از سازمان دامپزشكي كشور، عباس عباسي درباره ذبح بهداشتي دام ماه محرم خطاب به هيات هاي مساجد، حسينيه ها، تكايا و دستجات عزادداري سالار شهيدان اباعبدالله الحسين (ع) اعلام كرد: خريد دام از ميادين ومكانهاي عرضه دام و ذبح آن در كشتارگاههاي تحت نظارت دامپزشكي انجام شود.
در اين اطلاعيه آمده است؛ همچنين هموطنان از ذبح دام در مكانها و معابر عمومي، مصرف بلافاصله گوشت دام پس از ذبح آن (به منظور كاهش برخي از عوامل بيماري از لاشه گوشت به مدت حداقل 24 ساعت در 4 درجه سانتيگراد در دماي يخچال نگهداري شود)، از مصرف لاشه و اندام هايي كه رنگ و شكل طبيعي (قرمز روشن) ندارند (رنگ تيره و يا زائده هاي اضافي) جدا خودداري كنيد.
وي تاكيد كرد: در صورت ذبح دام در محل هايي به غير از كشتارگاه ها، لاشه واندام هاي داخلي توسط كارشناسان دامپزشكي مورد بررسي قرار گيرند.
وي اضافه كرد: همچنين به منظور عدم انتقال بيماريها مشترك بين انسان و دام، ذابحان در هنگام ذبح دام ضمن رعايت نكات بهداشتي از دستكش، ماسك و چكمه مناسب استفاده كنند.
عباسي افزود: لازم است نهايت دقت و رعايت توصيه هاي بهداشتي به منظور حفظ بهداشت و رعايت ضوابط بهداشتي در خريد دام، ذبح دام، محل ذبح دام به عمل آورند، تا براثر كشتار دام بيمار و آلوده سبب انتشار و انتقال بيماري هاي مشترك بين دام و انسان فراهم نشود.
اقتصام(1)9186**1558
۰ نفر

سرخط اخبار اقتصاد