به گزارش ايرنا به نقل از روابط عمومي اين دانشگاه حسن براتي زاده اظهار كرد: با توجه به برنامه هاي سازمان غذا و دارو در خصوص كاهش سرانه مصرف نمك روزانه افراد جامعه و به منظور ارتقاي سلامت، كاهش 10 درصدي نمك در نان هاي صنعتي و نيمه صنعتي در دستور كار قرار گرفت.
وي افزود: در اين راستا از سال 95 اين دستور العمل به همه واحدهاي توليد نان صنعتي و نيمه صنعتي در استان ابلاغ شد و اين واحدها در بازه هاي زماني مختلف توسط كارشناسان غذا پايش شده و گزارش آن هر 6ماه به اداره كل نظارت و ارزيابي فرآورده هاي خوراكي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي ارسال مي شود.
مصرف نمك در ايران دو برابر متوسط جهاني
به گزارش ايرنا طبق تحقيقات انجام شده، هر ايراني در سال 6 كيلوگرم نمك مصرف مي كند، اين درحالي است كه متوسط آن در جهان سه كيلوگرم است، يعني دوبرابر متوسط جهاني در ايران نمك مصرف مي شود.
در استان خراسان شمالي افزون بر يك هزار واحد نانوايي وجود دارد كه سالانه 120 هزار تن آرد براي تامين نان مورد نياز شهروندان مصرف مي شود.
خراسان شمالي براساس آخرين آمار اداره ثبت و احوال 864 هزار نفر جمعيت دارد كه بيش از 50 درصد در شهرها و مابقي در روستاها سكونت دارند.
اخبار خراسان شمالي را در كانال تلگرامي اخبار ايرنا خراسان شمالي به نشاني 🆔 @IRNABOJNURD پيگيري كنيد.
3007/6042/ خبرنگار: ربابه صانعي ** انتشار دهنده : سيد حسين قدسي
بجنورد-ايرنا- مدير نظارت بر مواد غذايي، آشاميدني و بهداشتي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي خراسان شمالي از كاهش 10 درصدي مقدار نمك در نان هاي صنعتي و نيمه صنعتي اين استان خبر داد.
سرخط اخبار استانها
-
تصادفات جادهای اسفراین ۱۱ مصدوم و ۲ فوتی داشت
بجنورد- ایرنا- سرپرست اداره حوادث و فوریت های پزشکی اسفراین گفت: تصادفات…
-
۷۰۰ میلیارد ریال خسارت به کشاورزان سیستانی پرداخت شد
زاهدان- ایرنا- سرپرست سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در…
-
معاون استاندار تهران: زوار اربعین برای اخذ یا تمدید گذرنامه خود اقدام کنند
تهران بزرگ - ایرنا - معاون امنیتی استاندار تهران گفت: با توجه به اینکه…
-
تولیدات کشاورزی خوزستان در دولت سیزدهم ۱۵ درصد افزایش یافت
اهواز-ایرنا- معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر جهاد کشاورزی گفت که از…